Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Editiile Revistei Tehnium ( full )

Vizitator crizti

Postări Recomandate

• Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

7

• mișa

5

• tiptronic

4

• junior

3

Top autori în acest subiect

._ .. _.. ._. . .__. _ ._ _ .! __ ._ .__. ._. . _.. ._ .._! Exact atat mi-a luat si mie sa-ti descifrez mesajul.

adica un minut ? cam in atata timp am gasit site-ul si am inlocuit liniutele tale cu ce mergea acolo.

ai dreptate ! ma predau !

Link spre comentariu

Salutare.Vreau sa multumesc persoanei nicu_mardale pt colectia Tehnium pusa la dispozitia celor interesati.Eu am descarcat-o pe toata,chiar daca mi-a luat ceva timp la download.Multa sanatate si succese. :da

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Da, jos palaria pentru efortul omului! Si, totusi, pentru ce?! Sa depui ditai efortul pentru "cea mai proasta revista de electronica" dupa cum se pronunta omul... O fi pierdut vreun pariu? Munca silita? Ore in folosul comunitatii? Nu inteleg...Sunt de acord ca Tehnium are minusuri fata de alte reviste de profil din Europa, dar de aici si pana la catalogarea revistei Tehnium ca (reiau formularea amicului ca'i teribila, parol de onoare!): "Repet inca o data ca eu consider ca este una din cea mai proasta revista de specialitate insa din punct de vedere istoric se merita sa o ai"...Pe timpul lui Ceaky aveam (zic despre mine) cateva surse de carne, zahar si ulei, dar de electronica doar una: Tehnium. Si mi-a ramas draga, iar cand vin agramati si o terfelesc, "vin popi de ma dezleaga"...

Link spre comentariu

am terminat si eu zilele astea dar sunt ceva gigei.eu ma gandeam ca cine are nevoie de ele sa dea de stire si deschidem servarasele pentru cateva ore seara sau cine poate diminetaza si in timpul zilei.cine e pe RDS le da jos destul de repede de la mine fara sa le pun pe torrenti sau hub-uri.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări