doru3160 Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 Am doua intrebari.. 1) le-a luat pe cineva pe toate sa mi le trimita si mie?2) daca le iau si le urc pe server la mine sa le poata gasi oricine, se supara cineva?Cred ca nu se supara nimeni,mai ales ca nu toti au cont deschis si deci nu au acces la colectie...Ar fi chiar un gest mult asteptat si apreciat de f multi. Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 1) nu trebuie sa ai cont.2) cand reusesc sa le termin,mai dureaza ceva, le pun eu la dispozitie (daca nu gasesc spatiu de gazduire sau dureaza mult - le pun la dispozitie de pe pc-ul meu intre anumite ore/zi) Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 pana acum am cateva anumere si deja 2,39 Gigei o arhiva are in medie cam 80 de mega (sunt si mai mari si mai mici) Link spre comentariu
mișa Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Tot ce e acolo are 6.41G.Prin dezarhivare si eliminarea unor dubluri rezulta 7.58GB de PDF-uri. Link spre comentariu
junior Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Ei , dar cu djvu povestea se schimba .Dimensiunea fisierului scade de circa 10x cu pierderi mici de calitate . De exemplu Almanahul Tehnium 1982 (se vizualizeaza cu windjview) : http://ul.to/fstlu7 12MB Link spre comentariu
mișa Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Ei , dar cu djvu povestea se schimba .Dimensiunea fisierului scade de circa 10x cu pierderi mici de calitate . De exemplu Almanahul Tehnium 1982 (se vizualizeaza cu windjview) : http://ul.to/fstlu7 12MB BA DA! (ce poti sa raspunzi la un comentariu timpit?) Link spre comentariu
junior Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Nu ma sinchisesc sa iti raspund cu aceiasi moneda ca nu are rost .NU am cu cine. Link spre comentariu
Vizitator crizti Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Ma scuzati(@misa,@junior) eu nu cred ca am deschis acest topic ca sa incepeti sa va certati. In concluzie,eu zic sa ingropati securea si sa trecem la probleme mai serioase! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Super!Va rog!Eu nu am cont pe acel forum si nici nu am sa-mi fac pentru ca nu mi se potriveste. Totusi, rog pe cineva care are cont, sa il roage pe cel care a pus revistele Tehnium, sa reinnoiasca fisierul Tehnium86C.rar deoarece a expirat.Ma intereseaza foarte mult.Multumesc.misasalutarice te intereseaza din tehnium 86 ? am eu toata colectia Link spre comentariu
mișa Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Junior!...Las-o mai moale cu barosaneitatea. .... Nu Te Tine! Link spre comentariu
mișa Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Super!Va rog!Eu nu am cont pe acel forum si nici nu am sa-mi fac pentru ca nu mi se potriveste. Totusi, rog pe cineva care are cont, sa il roage pe cel care a pus revistele Tehnium, sa reinnoiasca fisierul Tehnium86C.rar deoarece a expirat.Ma intereseaza foarte mult.Multumesc.misasalutarice te intereseaza din tehnium 86 ? am eu toata colectiaO am si eu acum. Link spre comentariu
tiptronic Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Autorul scanarilor "nicu_mardale" scrie:"Repet inca o data ca eu consider ca este una din cea mai proasta revista de specialitate insa din punct de vedere istoric se merita sa o ai.Cele mai bune articole au aparut din punctul meu de vedere in perioada 75-81cu toate ca unele sunt depasite.Cele mai proaste pot sa le consider pe ultimele dupa anii 90 din pacate."De ce dreaq efortul? Pentru cine? Pentru ce? Tehnium: cea mai proasta revista de specialitate!? In ce film joaca baiatul asta? Si ce dreaq are cu gramatica? Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 Autorul scanarilor "nicu_mardale" scrie:"Repet inca o data ca eu consider ca este una din cea mai proasta revista de specialitate insa din punct de vedere istoric se merita sa o ai.Cele mai bune articole au aparut din punctul meu de vedere in perioada 75-81cu toate ca unele sunt depasite.Cele mai proaste pot sa le consider pe ultimele dupa anii 90 din pacate."De ce dreaq efortul? Pentru cine? Pentru ce? Tehnium: cea mai proasta revista de specialitate!? In ce film joaca baiatul asta? Si ce dreaq are cu gramatica?Ca tot veni vorba.....am cautat termenul "dreaq" prin diverse dictionare.....nu l-am gasit....mai are si Academia scapari...... Link spre comentariu
tiptronic Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 Dom' profesor, n-am observat ca ati intrat in clasa, va rog sa ma iertati, dar am folosit forma "cosmetizata" a unui cuvant care in stare normala ar fi "zgariat" usor retina. Pe de alta parte, s-a vrut a fi o mustrare mai lejera la adresa tanarului "consumator" de scanner. Mesajul meu era cu totul altul si m-am legat de gramatica doar pentru a sublinia faptul ca cineva care scrie pe intuneric "terfeleste" Tehnium...Si pentru ca tot m-ati provocat, stimate coleg academician, va informez ca semnul de punctuatie "puncte, puncte" este format din trei puncte urmate de o pauza si restul formularii... adica asa!Succese in ramura! Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Dom' profesor, n-am observat ca ati intrat in clasa, va rog sa ma iertati, dar am folosit forma "cosmetizata" a unui cuvant care in stare normala ar fi "zgariat" usor retina. Pe de alta parte, s-a vrut a fi o mustrare mai lejera la adresa tanarului "consumator" de scanner. Mesajul meu era cu totul altul si m-am legat de gramatica doar pentru a sublinia faptul ca cineva care scrie pe intuneric "terfeleste" Tehnium...Si pentru ca tot m-ati provocat, stimate coleg academician, va informez ca semnul de punctuatie "puncte, puncte" este format din trei puncte urmate de o pauza si restul formularii... adica asa!Succese in ramura!Se pot scrie puncte cite doresti...daca sint mai multe de trei, accentueaza sugestia primelor in intelesul frazei......cauta "Dictionarul Ortografic,Ortoepic si de Punctuatie" ca forma scrisa, sau vreun dascal de romana cu dragoste de profesie......si nu de elevi,in sensul fizic,cum am vazut mai nou ca se poarta....de.lefuri mici....mai suplinesc gratuit foloasele materiale cu altele de natura fiziologica.....asa e cind muncesti 16 ore pe saptamina! trebuie umplut restul timpului cu ceva......Dar sa revenim la Tehniumul nostru! Nu doresc sa polemizam pe teme de limba romana, discutia a deviat prin comentarii facute la adresa afirmatiilor facute de alt user pe alt forum......chiar...de unde rezulta ca e tinar? Din punct de vedere personal impartasesc anumite pareri ale "tinarului", revista "Tehnium". de care ma leaga placute amintiri. era citeodata slaba in continut. parea mai degraba un lucru facut la norma, pentru a fi bifat pe lista vreunui sef de la UTC sau CCES! Revistele vecinilor erau mai inchegate, cu articole mai riguroase. fara asa multe greseli de natura tehnica. Nu repetau obsesiv astabile si lumini dinamice cu CDB 495 , etc! A se vedea RADIO (URSS) .Radio Televizia Electronica (Bulgaria). Ezermester (Ungaria) Jugend und Technik (RDG) , chiar si Tehnica Noua a vecinilor sirbi......recunosc.pe aceasta am vazut-o mai rar! , Radiotechnika . etc! Cred ca nivelul Tehniumului era oarecum o reflectare a nivelului atins de electronica in tara noastra......iar dupa '89. a urmat binecunoscuta degringolada a multor entitati "din vechiul regim" ! Cu stima ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum