Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Editiile Revistei Tehnium ( full )

Vizitator crizti

Postări Recomandate

• Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

7

• mișa

5

• tiptronic

4

• junior

3

Top autori în acest subiect

Vizitator crizti

Salut,Nu mie trebuie sa-mi multumiti ,ci lui Nicu_mardale pentru efortul depus pentru scanarea a 80-90% din editiile revistei.ps.Cine are cont premium pe rapidshare?

Link spre comentariu

eu am inceput acum multa vreme sa le descarc dar stiu ca dureaza nitel , mai ales timpul ala enervant de astepare si intre download-uri - deoarece imi e lene sa tot schimb ip-ul. e adevar ca descarc doar cand imi amintesc :ras:

Link spre comentariu

Super!Va rog!Eu nu am cont pe acel forum si nici nu am sa-mi fac pentru ca nu mi se potriveste. Totusi, rog pe cineva care are cont, sa il roage pe cel care a pus revistele Tehnium, sa reinnoiasca fisierul Tehnium86C.rar deoarece a expirat.Ma intereseaza foarte mult.Multumesc.misa

Link spre comentariu

Salut,

Vreau sa ajut si eu colegii de breazla si sa va dau niste site-uri folositoare.Poate "greii" le stiu deja dar poate altora sunt de folos:

www.digchip.com

site cu specificatii tehnice si pdf pentru componente.trebuie sa te inregristezi.nu costa nimic.

www.eserviceinfo.com

aici gasesti manuale service

www.dump.elektroda.net

aici gasesti softuri de memorie.este in limba poloneza dar te descurci usor in site

Spor la bani! :aplauze

Link spre comentariu

sorinpavel aici era vorba de Tehnium nu de orice alt link !

si Tehnium ramane Tehnium - cea mai longeviva revista de electronica publicata in romania, chiar daca nimnei nu mai face acele montaje (aproape nimeni :rade: )

misa sigur e vorba de 86c ? daca il inghite serverul il gasesti aici : http://electronicstefan.lx.ro/ftp/Tehnium86c.rar

p.s: si mie imi place sa le click-uiesc (sa vad ce numere mai am si fizic)

Link spre comentariu

Ce mi-ar mai fi placut sa fie scanate color... :cry: Chiar si asa, alb-negru, imi face mare placere sa le rasfoiesc, MULTUMESC! :aplauzeLater edit: Tehnium71a.rar este alb-negru dar Tehnium71d.rar este color. :dans:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări