mk3_cdj Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Dnde as putea gasi asa ceva stie careva? Daca stiti va rog ajutati-ma Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 dupa parerea mea , ar trebui sa fiti mai atent atunci cind cereti ceva pe forum...nu cumva este NIKON COOLPIX L11...?de la coolpix la complix este cale lunga...nu credeti...? Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Iunie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2009 am vazut dar nu mai pot modifica :( Link spre comentariu
walyd Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 stimate domn,as dori sa va ajut dar imi trebuiesc citeva detalii,pt ca in lumea aceasta sunt citiva producatori de display-uri lcd de diferite dimensiuni si de aceea vedeti ca pe spatele displayu-lui este o eticheta cu tipul sau datele lui,daca nu este atunci vedeti ca este pansonat pe rama metalica din fata(cea care incadreaza lcd-ul pt protectie si etc..)si daca este tot noname atunci trimiteti-mi fotografii cu displayul si cu cablul de date al acestuia(pamblica de conectare) si caut prin displayurile pe care le am si daca se potriveste va servesc,pt ca pt aparatul pe care il detineti nu am nici unul la colectiestima Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Octombrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Salut! As dori te rog daca vezi acest mesaj: walyd si zimi daca imi poti trimite un display:) Stima. Link spre comentariu
smd-man Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Salutare. Ai pm de la mine . Link spre comentariu
Vizitator yeeeeman Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Salut.Am eu un display de vanzare pentru Nikon L11, daca te intereseaza 0726320815. Link spre comentariu
kappy Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 salutare...am si eu o camera foto samsung S760 pentru care caut un display...daca aveti careva de vazare asa ceva va rog sa-mi trimiteti un pm... scuze de offtopic dar nu am vrut sa deschid un subiect nou doar pentru atat...multumesc Link spre comentariu
smd-man Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 yeeeeman ai mesaj de la mine. Link spre comentariu
E_manuel Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Am scapat aparatul foto jos !!! Nokin Coolpix L16Deci daca are cineva de vanzare obiectivul unui Nikon Coolpix L16 sa-mi dea un pm,obligatriu obiectivul sa fie functional,cat de cat bine conservat,restul componentelor acestui aparat nu ma intereseaza. Link spre comentariu
Vizitator catalinmihai207 Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 salutare, am si eu nevoie de un lcd pt un nikon koolpix L11 daca ma poate ajuta cineva Uploaded with ImageShack.us Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum