Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Display pentru NIKON complix L11

mk3_cdj

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mk3_cdj

3

• smd-man

2

• walyd

1

• misuraelectronic

1

Top autori în acest subiect

dupa parerea mea , ar trebui sa fiti mai atent atunci cind cereti ceva pe forum...nu cumva este NIKON COOLPIX L11...?de la coolpix la complix este cale lunga...nu credeti...? :rade:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

stimate domn,as dori sa va ajut dar imi trebuiesc citeva detalii,pt ca in lumea aceasta sunt citiva producatori de display-uri lcd de diferite dimensiuni si de aceea vedeti ca pe spatele displayu-lui este o eticheta cu tipul sau datele lui,daca nu este atunci vedeti ca este pansonat pe rama metalica din fata(cea care incadreaza lcd-ul pt protectie si etc..)si daca este tot noname atunci trimiteti-mi fotografii cu displayul si cu cablul de date al acestuia(pamblica de conectare) si caut prin displayurile pe care le am si daca se potriveste va servesc,pt ca pt aparatul pe care il detineti nu am nici unul la colectiestima :aplauze

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

salutare...am si eu o camera foto samsung S760 pentru care caut un display...daca aveti careva de vazare asa ceva va rog sa-mi trimiteti un pm...

scuze de offtopic dar nu am vrut sa deschid un subiect nou doar pentru atat...multumesc

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am scapat aparatul foto jos !!! Nokin Coolpix L16Deci daca are cineva de vanzare obiectivul unui Nikon Coolpix L16 sa-mi dea un pm,obligatriu obiectivul sa fie functional,cat de cat bine conservat,restul componentelor acestui aparat nu ma intereseaza.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări