ovidiu grigore Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 VA rog sa mi spuneti si mie daca acumulatori cu plumb de la UP -esuri se mai pot reface Eu am unul de 12V si 10A ce are 10V in gol am observat ca are 6 capacele si sub ele niste dopuri de cauciuc iar in interior se vede un burete alb.Va multumesc! Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 pai intai il incarci apoi il descarci cu un bec de ~2A pana la 11v si contorizezi timpul de descarcareasa aflii ce capacitate mai arevezi ca de la 11v in jos,tensiunea scade repede si risti sa chinuiesti si mai mult acumulatoruloricum,foloseste search,exista niste discutii mari si interesante despre ups-uri,acumulatori si alte d-astea Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Daca acumulatorul este destul de vechi nu mai poate fi reconditionat. Incearca metoda propusa de Dr.L - becul poate fi unul de tip auto 12V/21W (semnalizare sau mers inapoi). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum