Vizitator marckus Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Salutare,Cam cat dureaza in mod normal pana primesti un produs la hi-end?Cam acum 3 saptamni am facut o comanda pt 2 difuzoare dayton, insa nu am mai primit nici o informatie despre starea comenzii in afara de numarul acesteia.Din cate am vazut pe site, incepand cu 1 iulie, hi-end nu mai preia comenzi sau nu mai livreaza pana pe 1 august.As vrea sa stiu daca mai am vreo sansa sa primesc produsele pana la inceperea vacantei sau macar daca se amana comanda si pot sa imi iau produsele dupa 1 august, sau daca trebuie sa dau o adresa de trimitere a coletului( mentionez ca eu am bifat ca vreau sa ridic personal produsele de la sediu)Am intrebat aici pentru ca am trimis un mail la hi-end si nu am primit raspuns....Multumesc in avans! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 23, 2009 Administratori Partajează Postat Iunie 23, 2009 Este o mica problema cu aprovizionarea la difuzoare, cand vor fi disponibile veti fi anuntat. Cum scrie si aici http://www.hi-end.ro/componente-audio-d ... 6_167.html cererea e mica si nu tinem stocuri de nici un fel la difuzoare. Cand avem un anumit numar de difuzoare atunci facem comanda la furnizor, daca comandam 1 pereche de difuzoare atunci transportul din Germania este aproape cat difuzoarele :( Link spre comentariu
Vizitator marckus Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Am inteles, multumesc frumos pentru raspuns...am sa mai astept....vroiam doar sa stiu daca ma pot baza in continuare pe cele 2 difuzoare comandate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum