Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ampermetru electronic

lorik199

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• XAN77

3

• lorik199

2

• MifTy

1

• Stefan

1

Top autori în acest subiect

rezistenta serie de 0,1 ohm pe care vei avea 0,01V la 0,1A, deci pentru 0,1 la 5,0A vor fi de la 0,01V la 0,50V. Voltmetrul poate fi :-diy cu C520D-diy cu 71007-diy cu microcontroler-voltmetru de panou cumparat, iesi in 20-30 lei, dar are aspect.

Link spre comentariu

ampermetrul de panou costa tot cat un voltmereu de panou, adica undeva pe la 18lei fara TVA si transportcalitatea o stie toata lumea dar cred ca este suficienta pentru cerintele tale. nu alege nimic cu lcd. daca il faci sigur nu iese mai ieftin la aspectul ala.p.s: lorik199 cand ma simt mai bine poate vb. pe mess.

Link spre comentariu

rezistenta serie de 0,1 ohm pe care vei avea 0,01V la 0,1A, deci pentru 0,1 la 5,0A vor fi de la 0,01V la 0,50V. Voltmetrul poate fi :-diy cu C520D-diy cu 71007-diy cu microcontroler-voltmetru de panou cumparat, iesi in 20-30 lei, dar are aspect.

... care 71007???e v?r cu 007??? :rade: în plus, nu i-ai spus ?i puterea pe care tre' s-o aib? rezisten?a serie de 0,1 ohm... serie cu sarcina, nu??? :jytuiyu
Link spre comentariu
asta il am si eu la sursa, e un multimetru excelent.Da, greseala mea, era 7107, da nu se intampla nimic rau, in cel mai rau caz nu gasea acel 71007 :d. Pentru rezistenta serie, intradevar iesea de vreo 15W, ceea ce o poate face din bucati serie paralel cu 4 rezistente de 0,1 ohm/5W, sau cu rezistenta de 0,01 ohm/3W mai greu de realizat si cu rezolutie de 0,1A (1mV la 0,1A) .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări