vasile eugen Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 caut un echivalent FTB pentru un transformator de linii de la un Tv Heanseatic cu tub de 66 diagonala , seria la transformatorul de linii este OREGA 40330-14 1033535061916ca din cite stiu HR este mai scump Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 in primul rind...se numeste FBT , iar nu FTB... in al doilea rind , fbt nu se fabrica...adica varianta china nu se prea exista , dupa cite cunosc eu...!in al treilea rind , chiar daca prin absurd s-ar fabrica varianta chinezeasca , nu este recomandat sa dati banii pe el , deoarece acest televizor functioneaza pe 100hz mai mult ca sigur...si , dupa cum se stie foarte bine de catre cunoscatori...TRANSFORMATOARELE CHINEZESTI GEN FBT FACUTE PENTRU TELEVIZOARELE PE 100HZ SINT CATASTROFALE...! in al patrulea rind....firma hr si-a inchis portile inca din aprilie 2008....astfel incit doar printr-o mare minune exista sanse destul de mici sa gasiti pe undeva vreun stoc ramas de demult cu hr7344 curat...!ca sa nu aruncati televizorul la gunoi , prima optiune pe care v-o recomand eu este ELDOR , iar optiunea a doua este TERMAL IN CUTIE PORTOCALIE LUCIOASA...adicatelea un trafo de linii facut de termal turcia pentru piata vest europeana... Link spre comentariu
vasile eugen Postat Iunie 23, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2009 mersi foarte mult , ramine ca sa isi ia alt tv prietenul, caci tot cam asa iam si spus eu Link spre comentariu
firghel Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Salut exista si varianta fbt este 35 ron.... http://www.alfaservice.ro/index.php?mai ... 20a&page=4 Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 cu tot respectul , domnul firghel....cred ca e cazul sa va cumparati niste ochelari... transformatorul original din televizor este echivalent cu hr7344...unde naiba ati vazut dvs pe link-ul indicat fbt7344....? ca eu m-am uitat la toate cele 68 de trafo si nu exista neam...nici scump , nici ieftin....ci exact delok... sfatul meu sincer este...daca nu aveti experienta in domeniul pieselor....mai bine nu va bagati...!lasati-i pe altii care stiu... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 pentru domnul naetv....!respectivul link nu reflecta realitatea in aceasta secunda... ...aia este o lista de piese si de preturi...veche , antica si de demult...!accesati sectiunea shop online si va veti convinge si dvs... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum