utzy Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Am un motoras pas cu pas( de fapt mai multe... ) si vreau ca cineva sa-mi faca un controller pentru el , contra cost bineinteles ! Sa poata fi controlat manual ( nu din PC ) dintr-un intrerupator cele doua sensuri (stinga-dreapta si dreapta stinga ) si regulator de turatie pe un potentiometru ( sau semireglabil ). Mai am si piese electronice din ansamblul de unde a fost demontat motorasul , poate ajuta la montaj . Daca e de acord cineva sa mi-l faca ( poate cu pret de criza... ) o sa postez foto cu motorasul . Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 22, 2009 Administratori Partajează Postat Iunie 22, 2009 Exista o solutie comerciala pentru asta.... la comanda nu stiu cine se va incumeta sa faca. Vezi si PDF-ul de acolo cu specificatii http://www.hi-end.ro/generator-de-impulsuri-p-2367.html Link spre comentariu
utzy Postat Iunie 22, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2009 Totusi poate se incumeta cineva . Pretul , la ce-mi arati tu , nu e foarte mare , dar depaseste bugetul meu , motorasul este mic si nu e un montaj profi de tip CNC .Nu pot sa investesc atit . Multumesc oricum . Link spre comentariu
SirRoger Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Daca varianta propusa de Vasile nu te satisface, incearca asta. Montajul se poate executa pe o placa de test, din aia cu gauri multe.... http://home.cogeco.ca/~rpaisley4/Stepper7.html Link spre comentariu
utzy Postat Iunie 23, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2009 Multumesc dar nu am posibilitatea de a executa montajul , de aceea am apelat aici , sa mi-l faca cineva contracost si in ideea ca poate ies mai ieftin decit cele finite . Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 23, 2009 Administratori Partajează Postat Iunie 23, 2009 iti fac o reducere ca acuma e inainte de vacanta la... 40 euro su incearca asta http://hobby_elec.piclist.com/e_step.htm Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 utzi vrea unul de-a gata,eventual cand il primeste sa gaseasca si 100lei in pachet... Vasile ti-a oferit unul cu reducere!iar daca spui ca "nu am posibilitatea", incearca sa cumperi unul; eu stau la bloc si am inchiriat un garaj pt.auto,chirie pe bani(la pret de criza,pe care l-am negociat la fata locului). Link spre comentariu
utzy Postat Iulie 31, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2009 utzi vrea unul de-a gata,eventual cand il primeste sa gaseasca si 100lei in pachet... Vasile ti-a oferit unul cu reducere!iar daca spui ca "nu am posibilitatea", incearca sa cumperi unul; eu stau la bloc si am inchiriat un garaj pt.auto,chirie pe bani(la pret de criza,pe care l-am negociat la fata locului).Problema am rezolvat-o cu 100 lei si nu cred ca trebuie sa te deranjeze pe tine !...cit despre faza cu garajul chiar nu ma intereseaza !!!... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum