Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Controller MPP

utzy

Postări Recomandate

Am un motoras pas cu pas( de fapt mai multe... :da ) si vreau ca cineva sa-mi faca un controller pentru el , contra cost bineinteles ! Sa poata fi controlat manual ( nu din PC ) dintr-un intrerupator cele doua sensuri (stinga-dreapta si dreapta stinga ) si regulator de turatie pe un potentiometru ( sau semireglabil ). Mai am si piese electronice din ansamblul de unde a fost demontat motorasul , poate ajuta la montaj . Daca e de acord cineva sa mi-l faca ( poate cu pret de criza... :jytuiyu ) o sa postez foto cu motorasul . Multumesc anticipat !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• utzy

4

• Badman

2

• SirRoger

1

Top autori în acest subiect

Totusi poate se incumeta cineva . Pretul , la ce-mi arati tu , nu e foarte mare , dar depaseste bugetul meu , motorasul este mic si nu e un montaj profi de tip CNC .Nu pot sa investesc atit . Multumesc oricum .

Link spre comentariu

Multumesc dar nu am posibilitatea de a executa montajul , de aceea am apelat aici , sa mi-l faca cineva contracost si in ideea ca poate ies mai ieftin decit cele finite .

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator tyc

utzi vrea unul de-a gata,eventual cand il primeste sa gaseasca si 100lei in pachet... :rade: Vasile ti-a oferit unul cu reducere!iar daca spui ca "nu am posibilitatea", incearca sa cumperi unul; eu stau la bloc si am inchiriat un garaj pt.auto,chirie pe bani(la pret de criza,pe care l-am negociat la fata locului).

Link spre comentariu

utzi vrea unul de-a gata,eventual cand il primeste sa gaseasca si 100lei in pachet... :rade: Vasile ti-a oferit unul cu reducere!iar daca spui ca "nu am posibilitatea", incearca sa cumperi unul; eu stau la bloc si am inchiriat un garaj pt.auto,chirie pe bani(la pret de criza,pe care l-am negociat la fata locului).

Problema am rezolvat-o cu 100 lei si nu cred ca trebuie sa te deranjeze pe tine !...cit despre faza cu garajul chiar nu ma intereseaza !!!... :ras:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări