manely Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 salut!.....Sunt clasa a10a in profilu electronica.......vreau sa creez un amplificator pt boxe......ma ajuta si pe cineva cu o schita, si valorile pieselor......va multumesc.....care ma poate ajuta id meu este: manely_yuxy_shobby Link spre comentariu
miron1947 Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 viewtopic.php?f=5&t=20181 Link spre comentariu
mircea888 Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 cred ca mai bine ar incepe cu un amplificator integrat, nu cred ca le-a cerut sa faca cu componente discrete. probabil va gasi ceva din familia TDA20xx care sa se potriveasca. manely da mai multe date, macar ce boxe ai, in principiu conteaza puterea lor nominala si impedanta. Link spre comentariu
manely Postat Iunie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2009 Am si io o intrebare.........in loc de rezistoare pot folosi potentiometre?????....daca stiti va rog mult sa-mi raspunde-ti.........id meu: manely_yuxy_shobby Link spre comentariu
ionioni2008 Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Am si io o intrebare.........in loc de rezistoare pot folosi potentiometre?????....daca stiti va rog mult sa-mi raspunde-ti.........id meu: manely_yuxy_shobbyNu, nu este imposibil, DAR NU este recomandat!Mai mult, la o schema cu 14 rezistori, daca pui 14 potentiometre sau semi-reglabili, va iesi o tiganie... Uzual, un canal al unui amplificator are cel mult 2 semi-reglabili si, eventual, un potentiometru de volum pe intrare. II Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 29, 2009 Administratori Partajează Postat Iunie 29, 2009 exista pe forum sute de scheme, macar daca incercai sa scri romaneste CORECT nu iti inchideam subiectul. Nu ai vrea sa ti-l faca cineva si sa ti-l dea gata facut ? Link spre comentariu
Postări Recomandate