Vizitator MaLaChI Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 As vrea sa folosesc Labview pentru a da comenzi prin RS232. Se poate configura astfel sau merge doar prin placile de achizitie ale programului! Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Merge cu orice dispozitiv capabil de comunicatie pe serial. Ai o aplica?ie demo, po?i s? o utilizezi f?r? jen? în programele tale pentru c? pentru asta e scris?, e un subVI care permite acces complet la portul serial.Acum, ce comenzi po?i da depinde doar de capacit??ile dispozitivului comandat pe serial. Î?i trebuie un manual complet care s?-?i spun? ce comenzi a?teapt? s? primeasc? ?i ce format are r?spunsul.Logica de comand? î?i apar?ine în întregime, nu te a?tepta s? ai deja panourile de control ?i afi?are create ?i cu logica în spate, excep?ie cazul în care ai driverele specifice dispozitivului (dar atunci nu mai întrebai aici, nu?). Link spre comentariu
Vizitator MaLaChI Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Nu vreau ceva care sa faca ce face hiper terminalul, imi trebuie o interfata catre RS232 in care sa i dau eu biti, nu vreau sa dau text! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Oricum tu-i dai octe?i. Mai pu?in de un octet nu po?i scrie, f?r? a modifica parametrii implici?i de comunicare. A?a c? dac? g?se?ti c? cei 8 bi?i în ?ir, pe care vrei s?-i trimi?i, sînt de fapt un anumit caracter, care e problema s? trimi?i acel caracter?Oricum, eu am ajutat cu ce ?tiu. Mai mult... poate te ajut? altcineva. Link spre comentariu
Vizitator MaLaChI Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Eu vreau sa pot modifica octetul respectiv din 4 cumutatoare! sa modific satrea H / L. Stai linistit , ms oricum e buna si partea de iesire catre RS232 macar acum stiu cine face scrierea respectiv citirea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum