catalinux2004 Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 defapt apa a cazut pe el....nu a fost stins imediat si totusi a functionat...dupa ce a fost stins si lasat la soare cu bateria scoasa apoi nu a mai functionat...dau sa il aprind si doar licare ecranul...se aprinde si apoi se stinge la un anumit interval....cam o secunda....dar nu se vede nimik pe ecran...pls help. Link spre comentariu
omu_negru Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 it recomand sa il desfaci bucati si sa il lasi la uscat dar nu direct la soare. eu am patit mai demult asa cu un nokia 3310 si a functionat. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 trebuie curatat oxidul asta daca nu s-au corodat deja traseele.eu am salvat unul.am curatat toata placa cu alcool izopropilic dar tot mai era oxid sub bga-uri si tot nu mergea,asa ca am incalzit placa cu statia de lipit si am aplicat flux.am mai curatat o data cu periuta si alcool si functioneaza perfect. Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Iunie 23, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2009 multumesc de raspunsuri dar tot nu merge...si nu inteleg ce are de palpaie ecranul....se aprinde si se stinge dr nu se vede nimik....si asta numai cand e bagat in incarcator daca scot incarcatorul se opreleste din licarit....asta de unde poate fi.....bateria e buna si tine 7 zile...deci ce poate fi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum