Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Monacor

Barti

Postări Recomandate

As vrea sa cumpar doua difuzoare :MONACOR SPP300,12 coli,8 ohmi,45W -garantat.Daca cineva cunoaste tipul acesta de difuzor sami spuna parerea...daca merita cumparat. (la pret ar fii convenabil)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Barti

5

• BF37

4

• djlove

1

• lorik199

1

Top autori în acest subiect

As vrea sa cumpar doua difuzoare :MONACOR SPP300,12 coli,8 ohmi,45W -garantat.Daca cineva cunoaste tipul acesta de difuzor sami spuna parerea...daca merita cumparat. (la pret ar fii convenabil)

1.Ce inseamna "12 coli" ?2. "sami"= sa-mi3. Aici nu e bazar, deci cauta sectiunea potrivita pentru anuntul tau.
Link spre comentariu

1.Ce inseamna "12 coli" ?2. "sami"= sa-mi

aici sunt de acord cu tine12 toli posibil

3. Aici nu e bazar, deci cauta sectiunea potrivita pentru anuntul tau.

aici te contrazic, nu cred ca ai inteles bineomul vrea sa le cumpere si a intrebat daca mai are cineva aceste difuzoare si i-ar putea da unele pareri despre elede asemenea si afirmatii pro/contra
Link spre comentariu

Nu le-am ascultat dar cred ca se vor compotrta ca difuirle Tonsil 30/60/1 si atunci o pereche de cutii gen Unitra 110 ar fi numai bune ( parerea mea ) ......pacat ca diful e cam slabut.

Daca vrei sa-ti faci o pereche de boxe calumea , incearca SPP-300/AD , care e mult mai sanatos :da

Link spre comentariu

Nu , dar se vede clar din parametrii , ca e mult mai bun . Desi e tot un dif de litraj mare si va avea nevoie de cutii de 75 de litri , e clar ca merita efortul , are 125W rms si 250w muzicali si un pret imbatabil.Luna viitoare i-mi voi achizitiona si eu o pereche ! :da

Link spre comentariu

Te rog -BF37,sau altcineva sa ma ajute cu un proiect de boxa pentru:MONACOR SPP300AD(125W,30-cm),vreau sa folosesc ca subwofer cu un singur difuzor.Urgent daca se poate fiindca difuzoarele am comandat si ajung in curind.Si niste sfaturi in legatura cu acesta ar fii bine venite!Multumiri anticipate!.......(nu conteaza marimea)

Link spre comentariu

Vrei sa faci subbasi de camera cu 1 dif/ cutie ?Daca da , atunci uite si dimensiunile exterioare : I= 425 , L=370 , A=500 , acord 32hz cu un tub cu diagonala de 75mm si adanc de 150mm

Link spre comentariu

Dimensiunile sant luate dupa acesta "Subwoofer Activ Infinity Beta SW-12" , am facut o simulare cu HT Audio si arata destul de bine. I-a si tu programul si fa simulari cu ce dimensiuni vrei ....

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări