Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

la restart, nu se mai aprinde monitorul

lulu07

Postări Recomandate

nu toate!!!dac? e agp 8x nu merg pl?cile agp sau agp x2!!!!mai ales dac? e o plac? de baz? mai recent?, care nu mai vrea nici agp x4, m?car!!!plus c? exist? diferen?e la tensiunea de alimentare... dac? bagi plac? agp de 5 vol?i ?i agp-ul din pc e pe 3,3, iar dai în sf-uri, asta dac? nu ?i se afum? direct portul agp din northbridge!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sorinpavel

4

• lulu07

3

• MifTy

2

• Dr4g0n

2

Top autori în acest subiect

Vizitator matrixismyname

Nu am slot agp (cel putin n-am gasit unul sa se potriveasca cu placa pe care o aveam) oricum m-am dus cu placa mea la un prieten si era placa video arsa (desi pe ea NU este nimic arsa,desprins,afumat,spart,etc.Mi-am luat alta placa video si merge perfect. Multumesc de ajutor tuturor userilor.

Link spre comentariu

Mifty , majoritatea placilor de baza cu AGP 8X au in bios setare cum sa mearga , 4X sau 2X :ciuda: Suporta si 1,5V si 3.3V , Posted Image Acuma depinde si de placa .... sunt si exceptii si printre placi video si printre placile de baza

Link spre comentariu

voiam s?-mi schimb placa de baz? cu pu?in înainte s? se produc? exclusiv pciexpress... ?i ghici: mobo noi pe agp erau numai agp 8x, de 3,3 vol?i. altceva, doar sh se mai g?seau!!!eu am un geforce 2mx care merge foarte bine, dar e de 5 vol?i, ?i suport? maximum agp 4x, deci...?i cum plac? video nou? nu voiam s? cump?r, m? cam apucau dracii... mai ales c? g?seam cu video integrat gen intel gma, sau via unichrome, chestii, care nu m? mul?umeau deloc!!

Link spre comentariu
Vizitator matrixismyname

eu am dat pe un geforce 8600 256mb video la fel ca a mea (eu am luat-o 500ron din magazin) si am gasit sh la 150 de ron. Placi mult mai proaste creca le iei de pomana.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

@ lulu07...in cazul in care nu ai rezolvat problema si ai constatat ca nu e de pe partea de soft s-ar putea sa fi avut aceiasi problema ca si mine....la mine toata treaba era din monitor....aveam un releu pe acolo mai tampit care declansa la restart desi daca zici ca ai incercat cu mai multe monitoare nu cred ca e cazul....totusi incearca....se aude cumva un tzacanit sau pocnit cand dai restart la calculator si intra monitorul in stand by....mai poate fi si mufa de alimentare sa stii....ca am avut si dastea...numai belele.....succes.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări