Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DIGI TV

Vizitator STELIAN DORNEANU

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

2

• remus68

2

• Badman

1

• Blind

1

Top autori în acest subiect

pentru ca era televiziune analogica prin satelit. tot ce trebuia dupa receptia de la antena era o "mutare" a frecventei in gama care poate fi receptionata de tv, amplificat si distribuit la toata lumea. si toti acordau apoi televizorul pe postul dorit.

Chiar daca era vorba de semnal analogic, un receptor cu un canal de iesire (cum erau majoritatea) functiona in modul urmator: antena receptiona banda respectiva , receptorul se acorda pe un canal receptionat, se facea conversia de frecventa si la iesire avea o singura statie TV accesibila la bornele A/V sau printr-un oscilator VHF semnalul putea fi receptionat (de obicei) in canalele 21...35. Nu are nici o legatura cu digitalul; mai mult si pe atunci se utilizau transmisii codate si in '89 faceam primul meu decodor D2MAC ! Erau variante speciale de receivere care aveau echivalentul a 2...10 tunere la intrare (ca sa fiu pe intelesul tuturor !) care puteau translata concomitent 2...10 programe diferite. Ulerior a aparut LNB-ul dublu (au fost si variante quadruple, foarte scumpe la vremea aia !). :da Ehe ! Ce vremuri ! Cred ca scriu o carte numai daca va spun cum faceam orientarea automata a "ligheanului" cu cremaliera din caseta de directie de Dacia1300 si cu motor de stergator de parbriz de Raba...

Link spre comentariu

Ia leg?tura cu cei de la firma TV s? pun? un receptor cu mai multe ie?iri,sau mai multe receptoare, cu 2 sigur au c? la ?ar? am DIGI TV iar aici am DOLCE ?i au zis c? se poate, ba chiar ei mi-au f?cut oferta:"Vre?i s? lega?i dou? TV?Nu trebuie s? pl?ti?i dou? abonamente întregi"Cred c? se mai pl?tea un sfert din valoarea ab. în plus sau f?ceai contractul pe o perioad? mai lung?...au ?i ei interesele lor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări