Vizitator STELIAN DORNEANU Postat Iunie 20, 2009 Partajează Postat Iunie 20, 2009 SALUT!AM O ITREBARE SI DUPA CUM SUNA VA DATI SEAMA CA SUNT INCEPATOR.CUM SE POT LEGA MAI MULTE TELEVIZOARE LA UN RECEPTOR DIGI TV DAR FIECARE SA PRINDA POSTUL DORIT?ESTE NEVOIE DE UN CONVERTOR SAU CEVA DE GENU ASTA? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 20, 2009 Administratori Partajează Postat Iunie 20, 2009 Nu se poate la un singur receptor decat 1 televizor Link spre comentariu
Vizitator STELIAN DORNEANU Postat Iunie 20, 2009 Partajează Postat Iunie 20, 2009 DAR NU SE POATE TRANSFORMA SEMNALUL TRIMIS DE RECEPTOR IN SEMNAL RF Link spre comentariu
Blind Postat Iunie 20, 2009 Partajează Postat Iunie 20, 2009 Ba se poate daca n-ai ce face, insa tot cate un canal va emite (deoarece tu schimbi posturile din reciever). SI NU MAI SCRIE CU CAPS TE ROG, CA NU SUNTEM CHIORI !!! Link spre comentariu
Vizitator STELIAN DORNEANU Postat Iunie 20, 2009 Partajează Postat Iunie 20, 2009 si se gaseste alta metoda de a transmite semnalul la mai multe tv?(schimbat receptorul sau furnizorul daca are o oferta mai buna)pt ca pana la urma problema o reprezinta cartela Link spre comentariu
Vizitator STELIAN DORNEANU Postat Iunie 20, 2009 Partajează Postat Iunie 20, 2009 sau poate furnizorul sa imi ofere in baza unui abonament mai multe cartele? Link spre comentariu
djlove Postat Iunie 20, 2009 Partajează Postat Iunie 20, 2009 Furnizorul ar trebui sa iti poata oferi mai multe recivere, bineinteles contracost. Link spre comentariu
vio2007 Postat Iunie 21, 2009 Partajează Postat Iunie 21, 2009 sau poate furnizorul sa imi ofere in baza unui abonament mai multe cartele?Stiu ca au avut o oferta de receptoare cu doua cartele (decodor dublu Hyundai), care permit receptionarea a doua programe diferite, pe doua televizoare ,pentru un singur abonament .Pe site-ul lor,la oferta echipamente apare ca au la vanzare si inchiriere (in custodie) astfel de aparate, dar in limita stocului disponibil. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Iunie 21, 2009 Partajează Postat Iunie 21, 2009 -Ori ai un receiver si oricate TVuri care vad acelasi lucru-Ori ai o antena cu 2-3 LNBuri ("para" care vine in fata ligheanului) si 2-3 receivere in casa, conectate la 2-3 TVuri.Pt ultimul punt, sigur iti trebuie 2-3 abonamente, doar ca antena o sa coste mai putin. Link spre comentariu
Vizitator STELIAN DORNEANU Postat Iunie 21, 2009 Partajează Postat Iunie 21, 2009 se pare ca nu e chiar asa de simplu.cred ca ma dau batut.totusi as fi curios cum fac cei de la televiziunea prin cablu care banuiesc ca receptioneaza programele tot prin satelit dupa care le transmit mai departe Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat Iunie 21, 2009 Partajează Postat Iunie 21, 2009 eu am dolce si antena are 2 lnb.... si am 2 tvuri si 2 recivere Link spre comentariu
yo9hnf Postat Iunie 21, 2009 Partajează Postat Iunie 21, 2009 Furnizorii de cablu (cel putin cei mici care au mai ramas pe la sate) au cateva antene parabolice. Iau semnal de la un satelit...prin 1-2-3 posturi cu o parabolica, cu alta inca 2-3 posturi etc. Pe urma le insumeaza pe frecvente apropiate VHF-UHF si le trimit prin RF pe cablu. Link spre comentariu
Vizitator STELIAN DORNEANU Postat Iunie 21, 2009 Partajează Postat Iunie 21, 2009 la un an dupa revolutie un vecin ne-a propus sa cumparam o antena parabolica(adica veo doua scari de bloc sa punem mana de la mana).sa cumparat sa instalat s-au tras cabluri si fiecare prindea posturi tv (majoritatea nemtesti).cum se face ca printr-o antena fiecare din cele 44 de apartamente se uita fiecare la ce post vroia?exista vreun aparat care sa transpuna toate posturile receptionate in RF? Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 21, 2009 Partajează Postat Iunie 21, 2009 Probabil era un receptor special cu mai multe canale, fiecare program TV modulind cite un oscilator care era acordat pe o alta frecventa ; asa se putea receptiona de catre fiecare televizor programul dorit selectind frecventa respectiva. Link spre comentariu
bogdan_ Postat Iunie 21, 2009 Partajează Postat Iunie 21, 2009 la un an dupa revolutie un vecin ne-a propus sa cumparam o antena parabolica(adica veo doua scari de bloc sa punem mana de la mana).sa cumparat sa instalat s-au tras cabluri si fiecare prindea posturi tv (majoritatea nemtesti).cum se face ca printr-o antena fiecare din cele 44 de apartamente se uita fiecare la ce post vroia?exista vreun aparat care sa transpuna toate posturile receptionate in RF?pentru ca era televiziune analogica prin satelit. tot ce trebuia dupa receptia de la antena era o "mutare" a frecventei in gama care poate fi receptionata de tv, amplificat si distribuit la toata lumea. si toti acordau apoi televizorul pe postul dorit.acum e vobra de televiziune digitala. semnalul nu poate fi direct inteles de televizor. ai nevoie de receiver care trebuie sa faca si operatia de decriptare, pentru asta iti trebuie codurile din cartela. receiverul poate decripta doar un post(sau doua), pe care apoi il transmite apoi televizotului. daca vrei sa vezi posturi diferite pe tv-uri diferite sincura parte din echipament care poate fi "impartita" este antena. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum