Vizitator tyc Postat Iunie 20, 2009 Partajează Postat Iunie 20, 2009 ...si am ajuns cu constructia CNCului la faza de cu capul de prelucrare...cred ca o minifreza e potrivita pt. asta.Intrebarea e ce fel(marca,tip) e 'no 1',caracteristici:~100W,30 000rpm si cat de usoara-la 220v sau 12v.Voi ce folositi,ce recomandati ?Si mai important de unde,preturi,ca vreu sa am una;e forte probabil ca acest subiect sa mai fi fost discutat... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 20, 2009 Administratori Partajează Postat Iunie 20, 2009 la 100w nu prea faci treaba nu stiu ce. Ieftine gasesti prin magazinele de brocolaj gen bicostore hornback si altele. Bune sunt kress dar sunt cam scumpe Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Sau poti cumpara si proxxon. Si eu tot un proxon am si merge pentru gravat. Daca vrei sa faci prelucrari mai mari atunci iti sfatuiesc ceva mai mare, al meu are 100W alimentare 220V si viteza reglabila pana 20.000 rot/min. Ca si pret costa cam 200-300 RON Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Pana la urma am fost in targ,am luat un flex de 500W, la care am inlocuit partea din fata(aia cu agrenaj)cu o carcasa cu rulmenti axiali-radiali cu role,am facut o axa in prelugirea motorului,axa prevazuta cu mandrina cu pensete,de la 1 la 6 ;toata afacerea a fost 80 lei +manopera(ceva beri).Daca e corect reglat,scula nu are batai/cel putin eu nu am reusit sa o masor...Problema care o vad acum e:reglajul turatiei e necesar?daca da, sa-l fac controlabil din soft(a 4 axa?),iar partea de executie tre sa fie cu diac. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum