Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Scheme telecomanda

Vizitator ionutzalin

Postări Recomandate

Vizitator ionutzalin

Am un proiect de vara.Si trebuie sa fac dintro masinuta pe telecomanda cu fir in masinuta cu telecomanda pe antena.Putin ajutor cum as putea sa o fac,adica ce imi trebuie,o schema.Va rog frumos.multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

3

• Stefan

2

• vio2007

1

Pe masinuta vei monta un receptor de telecomanda cu atitea canale cite comenzi vrei sa faci (de exemplu 4 canale=inainte, inapoi, stinga, dreapta) si comanda o vei face dintr-un emitator. Daca nu ai habar de electronica si nu le ai pe aia cu bobinele de radiofrecventa (vor trebui si acordate) mai bine te duci la magazin si i-ti iei o masinuta cu telecomanda noua, mult mai ieftina decit te-ar costa sa o faci tu. :cadou

Link spre comentariu

in urma sfatului primit de la un coleg forumist am de adaugat pentru @ionutzalindaca realizezi varianta in infrarosu nu mai ai nevoie de modulele radio, desigur ca trebuie sa te plimbi in spatele masinutei.poti cere ajutorul cuiva pe forum sa iti programeze controlerele.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări