mely17 Postat Iunie 20, 2009 Partajează Postat Iunie 20, 2009 Buna seara,As avea nevoie de un driver pentru o placa de sunet Xwave LWA571-T2 cipul are codul: ESS allergo Es1989SAm cautat pe net dar nu am gasit nimic, de aceia am apelat voi, poate are cineva printre voi o placa dinasta de sunet si are si driver!Va multumesc, Link spre comentariu
mely17 Postat Iunie 20, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2009 Leam incercat si nu merge placa!Alte drivere mai aveti? Eu am cautat de miau sarit capacele si tot nu am gasit unul free! Daca gaseam trebuia sa fac un cont care nu este gratis! :cry: Link spre comentariu
mely17 Postat Iunie 21, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2009 Am incercat si asa! Cu unul dintre drivere a mers partea de front dar se auzea foarte incet (cu urechile in difuzor), rear nu a mers de loc! Nu e defecta cumva placa de sunet? Link spre comentariu
mely17 Postat Iunie 22, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2009 Nu am sa instalez linux doar ca sa vad daca merge placa! Alta metoda nu este sa depistez daca merge placa de sunet? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 CD-urile de instalare de la Ubuntu sînt ?i live-cd-uri. Nu scriu absolut nimic pe harddisk f?r? s? le dai voie, ?i po?i utiliza o mic? parte din ceea ce exist? pe CD f?r? a face altceva decît s? bootezi cu el. Printre altele, sunetul ?i driverul de plac? video (2D) este recunoscut chiar la boot a?a c? î?i va utiliza rezolu?ia cea mai bun? ?i sunetul corespunz?tor.Încearc?-l cu încredere, e mult mai relevant decît s? instalezi drivere nepotrivite pe XP (?i mult mai sigur!). Link spre comentariu
mely17 Postat Iunie 22, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2009 Nu prea as vrea sa ma complic cu alt sistem de operare! De gasit am gasit un driver bun problema este ca trebe sa ma logez, registrarea este pe gratis doar ca miam facut cont de 3 zile si inca nu miau trimis linku de activare!Totusi mai astept poate imi trimite linku de activare, sau are cineva driveru si inca nu a vazut subiectu!Va multumesc pentru ajutorul si timpul acordat, Link spre comentariu
mely17 Postat Iunie 23, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2009 Asa este cu totul altceva! Am sa incerc dupa ce vin acasa din strainatate ( 7 iulie )!Mersi, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum