horhe55 Postat Septembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2009 cine poate sa imi faca doua cablaje cu piesele care au ramas neincercuite (si bineinteles cu tot cu piese dar fara cele incercuite pentru ca le am si vor fi in afara cablajului) din schema de mai jos nu ma intereseaza pretul cat ceri atata dau.zal cablajul ala e prea mare nu am loc pentru doua el, imi trebuie ceva cat mai mic DOAR pentru piesele din schema protectiile pe care le am sunt cu acelas ic de zici tu. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 R699 face parte din bucla de amplificare, o po?i scoate, dar modifici R657 la 16K. Link spre comentariu
horhe55 Postat Septembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2009 ok zal, iti multumesc pentru schema si ajutor lafel si celorlalti baieti. ma ajuta mely17 cu proiecterea si producerea cablajului si montarea pieselor, adica imi face el tot eu decat montez p.s. baiat cuminte mely17 il recomand.... Link spre comentariu
mely17 Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Scuze greseala se poate sterge Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 ...p.s. baiat cuminte mely17 il recomand....Hmm... cui îl recomanzi? Sper c? la fete. Link spre comentariu
horhe55 Postat Septembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2009 ...p.s. baiat cuminte mely17 il recomand....Hmm... cui îl recomanzi? Sper c? la fete. de ce nua sarit primul in ajutor, pentru incepatori e numai bun. Link spre comentariu
mely17 Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Se pare ca functioneaza montajul facut pentru Horhe! Cabalaju folosit este acesta: Poze de la Horhe: Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Bravo! Deci e la tensiunea de alimentare în jur de +/-90V? ?la e un montaj de test, c? trebuie s? bage mai mul?i trz finali acolo. Link spre comentariu
horhe55 Postat Octombrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2009 scuzati dezordineacei 4 tranzistori insemnati se incind (radiatoru) la un canal (stanga) iar la celalalt nu care sa fie cauza? Link spre comentariu
horhe55 Postat Octombrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Bravo! Deci e la tensiunea de alimentare în jur de +/-90V? ?la e un montaj de test, c? trebuie s? bage mai mul?i trz finali acolo.+/- 85Vsunt 6 perechi de 2sa1494 si 2sc 3858 pe canal Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Tensiunile m?surate sînt corecte (cu diferen?a de rigoare între 85 ?i 90V)? E etajul pilot, dar numai 2 trz sînt activi, 2 sînt divizori de tensiune, dac? po?i afla care din ei se încing. Se simte vreo oscila?ie parazit?? Link spre comentariu
horhe55 Postat Octombrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Tensiunile m?surate sînt corecte (cu diferen?a de rigoare între 85 ?i 90V)? E etajul pilot, dar numai 2 trz sînt activi, 2 sînt divizori de tensiune, dac? po?i afla care din ei se încing. Se simte vreo oscila?ie parazit??cel semnat se incinde cel mai rautoate tensiunile sunt egale in cc si cacat despre paraziti ...la maxim fara mufele de intrare nu se aude nimic suspect Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 M?soar? b-e la trz respectiv, dar ?i la cel opus lui, pe ramura cealalt? ?i f? compara?ie cu cei de pe canalul mai rece, dac? sînt cît de cît egale... nu-mi vine alt? ideie decît s? schimbi trz cu altul, poate ai nimerit unul mai slab la curent. Link spre comentariu
horhe55 Postat Octombrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2009 M?soar? b-e la trz respectiv, dar ?i la cel opus lui, pe ramura cealalt? ?i f? compara?ie cu cei de pe canalul mai rece, dac? sînt cît de cît egale... nu-mi vine alt? ideie decît s? schimbi trz cu altul, poate ai nimerit unul mai slab la curent.cel ce se incinde are 17,5v iar celalalt canal nu mai pot sa il desfac va trebui sa demontez tot sa ajung la el Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 E clar, verific? rez de pe lîng? el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum