Vizitator dmf1968 Postat Iunie 20, 2009 Partajează Postat Iunie 20, 2009 salut! ajutati-ma si pe mine. am o camera SONY DCR-SR35 si cand vreau sa copiez pe calculator fisierele cu fimari de pe ea se blocheaza si ramane ledul de la HDD-ul camerei blocat (aprins rosu). Face asa numai la fisiere peste 30 Mb si aleatoriu. Nu inteleg ce are. astept un sfat si o parere. mersi anticipat Link spre comentariu
stereomaster Postat Iunie 20, 2009 Partajează Postat Iunie 20, 2009 Incearca o formatare a HDD, poate fi fragmentat, mai ales daca ai tot sters fisiere si ai inregistrat "peste ele", desi e impropriu spus peste ele. Daca nici asa nu se rezolva, incearca acelasi lucru pe un alt computer, poate ai o problema de instalare a aplicatiei Picture Motion Browser, sau mai ai ceva instalat care impiedica buna functionare a aplicatiei. Sau incearca sa reinstalezi aplicatia.Daca nici una din metode nu da rezultate, e posibil sa ai o problema cu HDD, dar in mod normal nu se manifesta asa. Ar trebui sa ai probleme la inregistrare/redare, nu doar la transferul fisierelor.Daca parcurgi toti pasii de mai sus si nu obtii nimic, da-mi un MP sa te ajut cu o diagnosticare profesionala intr-un service autorizat. Link spre comentariu
Vizitator dmf1968 Postat Iunie 20, 2009 Partajează Postat Iunie 20, 2009 multumesc mult. pana acum nu am folosit softul dat de ei. il conectam la leptop si mi l asigna ca orice device extern, deschideam si copia. si a mers... am formatat hardul camerei. acum am instalat softul dat de ei si o sa probez diseara daca se descarca. nu am scapat o, nu am lovit o... sper sa nu fie HDDul ca e de aruncat... te tin la curent. mersi mult de tot. Link spre comentariu
stereomaster Postat Iunie 20, 2009 Partajează Postat Iunie 20, 2009 multumesc mult. pana acum nu am folosit softul dat de ei. il conectam la leptop si mi l asigna ca orice device extern, deschideam si copia. si a mers...E posibil ca asta sa fie cauza... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum