Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme cu o camera SONY DCR-SR35

Vizitator dmf1968

Postări Recomandate

Vizitator dmf1968

salut! ajutati-ma si pe mine. am o camera SONY DCR-SR35 si cand vreau sa copiez pe calculator fisierele cu fimari de pe ea se blocheaza si ramane ledul de la HDD-ul camerei blocat (aprins rosu). Face asa numai la fisiere peste 30 Mb si aleatoriu. Nu inteleg ce are. astept un sfat si o parere. mersi anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stereomaster

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Incearca o formatare a HDD, poate fi fragmentat, mai ales daca ai tot sters fisiere si ai inregistrat "peste ele", desi e impropriu spus peste ele. Daca nici asa nu se rezolva, incearca acelasi lucru pe un alt computer, poate ai o problema de instalare a aplicatiei Picture Motion Browser, sau mai ai ceva instalat care impiedica buna functionare a aplicatiei. Sau incearca sa reinstalezi aplicatia.Daca nici una din metode nu da rezultate, e posibil sa ai o problema cu HDD, dar in mod normal nu se manifesta asa. Ar trebui sa ai probleme la inregistrare/redare, nu doar la transferul fisierelor.Daca parcurgi toti pasii de mai sus si nu obtii nimic, da-mi un MP sa te ajut cu o diagnosticare profesionala intr-un service autorizat.

Link spre comentariu
Vizitator dmf1968

multumesc mult. pana acum nu am folosit softul dat de ei. il conectam la leptop si mi l asigna ca orice device extern, deschideam si copia. si a mers... am formatat hardul camerei. acum am instalat softul dat de ei si o sa probez diseara daca se descarca. nu am scapat o, nu am lovit o... sper sa nu fie HDDul ca e de aruncat... te tin la curent. mersi mult de tot.

Link spre comentariu

multumesc mult. pana acum nu am folosit softul dat de ei. il conectam la leptop si mi l asigna ca orice device extern, deschideam si copia. si a mers...

E posibil ca asta sa fie cauza...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări