ratza Postat Iunie 19, 2009 Partajează Postat Iunie 19, 2009 Salutare. De azi diminea?? nu mai pot intra pe messenger; nici pidgin, nici kopete nu dau semne c? se conecteaz?. Am încercat tot ce a fost omene?te posibil ?i nu m? pot conecta. Ce m?-sa i-a apucat? Care mai ave?i pidgin, la voi merge? Link spre comentariu
iulidan2 Postat Iunie 19, 2009 Partajează Postat Iunie 19, 2009 Si mie imi face fite, eu il folosesc de ani de zile fara probleme, cred ca ii da yahoo pe la coaste. Link spre comentariu
ratza Postat Iunie 19, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2009 Ni?te bulangii ??tia de la yahoo. Pe mine altceva m? intrig?: de ce altora le merge ?i mie nu? ?ie ?i-a mers azi? Link spre comentariu
danb1974 Postat Iunie 20, 2009 Partajează Postat Iunie 20, 2009 http://stuff.techwhack.com/6804-yahoo-messenger-pidgin Link spre comentariu
iulidan2 Postat Iunie 21, 2009 Partajează Postat Iunie 21, 2009 Am fost nevoit sa instalez balaria de la yahoo, Pidgin nu se poate conecta.Comunitatea userilor de open source ar trebui sa protesteze masiv pentru monopolizarea yahoo. Link spre comentariu
ratza Postat Iunie 21, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2009 Am rezolvat cu linia din /etc/hosts, acum merge. S? vedem pentru cît timp. Eu nu în?eleg de ce vor s? ne oblige s? folosim doar produsele lor; de ce nu fac ei un messenger pentru linux, dac? nu vor s? pun? la dispozi?ie protocoalele. Link spre comentariu
iulidan2 Postat Iunie 21, 2009 Partajează Postat Iunie 21, 2009 Nu ai ce pretentii sa ceri de la unii care fac aliante cu criminalii de la Microsoft, astia in afara de monopol, nu stiu altceva. Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 o s? v? par? ciudat, dar din câte ?tiu eu doar în românia se folose?te masiv yahoo messenger!!!pe afar?, se folosesc masiv servere jabber... pentru c? e protocol free, exist? "scule" de securizare a conexiunilor, permite conectarea userilor gmail/hotmail/yahoo, ?i multe altele!!!la noi e valabil sistemul "turm?": dac? folosesc to?i messenger, vrei-nu vrei îl folose?ti ?i tu!!!btw, faza asta ap?rea ?i pe vremea când pidgin se chema gaim: 2 luni de zile au ap?rut unul dup? altul "patchuri" pentru yahoo messenger, astfel încât s? nu te po?i conecta decât cu clientul oficial!!!ba?ca, banii nu ies din client sau mai ?tiu eu ce, în chestia asta, ci din reclame!!!deci, scoate?i-v? din cap c? messul e "moca", e de fapt adware!!! Link spre comentariu
iulidan2 Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Acum, daca tot exista variante, te rugam sa ne spui ce alte programe putem folosi in windows, ca sa eliminam messu' de la yahoo. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Ultima variant? din Pidgin, 2.5.7, scoas? acum dou? zile, func?ioneaz? irepro?abil. Problema nu e la comunicare ci la logare; protocoalele de logare s-au tot modificat... Link pentru site-ul oficial: http://www.pidgin.im/ YM este adware, evident, asta se ?tie de la versiunea 8 încoace. Iar faptul c? bag? la instalare op?iunile implicite s? instaleze rahatul ?la de toolbar ?i s?-?i declare pagina lor startpage mi se pare stupid r?u, dar n-ai ce-i face. Yahoo e companie comercial? ?i încearc? ?i ea s?-?i men?in? profiturile. În mod normal, au tot dreptul ca pe re?eaua lor proprie de IM s? p?streze protocoalele proprietare ?i utilizatorii Linux, uzual, sînt cei care consider? c? a da bani pentru a închiria un soft e o tîmpenie, deci nu sînt buni clien?i pentru eventualele reclame împinse spre ei. N-au motiva?ie s? fac? o versiune pentru Linux, în parte ?i din cauz? c? e mai u?or s? fac? o singur? versiune pentru un Windows care se str?duie?te s? fie compatibil în jos chiar ?i cu primele programe pe 16 bi?i decît s? fac? patru-cinci versiuni preg?tite pentru cele patru-cinci brand-uri de Linux mai r?spîndite. Asta, sau s? fac? un program monolitic, în care totul e într-un fi?ier, cu toate bibliotecile de care au nevoie, inclusiv cele pentru afi?are pe ecran ?i management de ferestre (pentru a evita problemele de compatibilitate între Gnome, KDE sau alte managere de ferestre). Singura solu?ie fezabil? pentru ei ar fi s? compileze clientul utilizînd doar func?ii compatibile 100% cu Wine... atunci ar putea fi utilizat ?i pe Linux. Dar nu cred c? o vor face... Link spre comentariu
iulidan2 Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Inca nu functioneaza din windows, eu as renunta bucuros la "beneficiile" societatii comerciale yahoo, numai sa gasesc o varianta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Tocmai m-am logat pe contul meu de Yahoo, cu Pidgin, rulînd pe Windows XP SP2, ?i logarea a durat sub o jum?tate de secund?. YM, ultima versiune, instalat în paralel pe acela?i computer, se logheaz? în cam 10-15 secunde, iar versiunea 8, pe care am avut-o pîn? nu de mult (cînd am avut proasta inspira?ie s? accept update-ul) se loga în aproximativ 1 minut jum?tate.Deci cred c? merge.Reamintesc: Pidgin varianta 2.5.7. Link spre comentariu
iulidan2 Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Da, de acasa merge; poate reusim sa scapam de monopol si ca sa incepem, voi renunta la email-ul de la yahoo. Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Acum, daca tot exista variante, te rugam sa ne spui ce alte programe putem folosi in windows, ca sa eliminam messu' de la yahoo.ok, ?i dac? nimeni din amicii t?i nu vrea s? renun?e la yahoo, ce faci??? uit?-te la skaarj: crezi c? din alt motiv folose?te ?i el yahoo messenger... sau, m? rog, are cont pe yahoo??? alternativa cea mai promi??toare e jabber, ?i am mai spus de ce... ?i apropo, se pare c? google chat ?la folose?te ceva protocoale jabber... ideea e c? se folose?te pentru logare un profil de mail oarecare: yahoo, hotmail, gmail, etc. sau [email protected] (cu condi?ia s? ?i existe un server de mail la adresa aia!!!), încolo, nu mai ai nici o treab?... ba?ca, dac? NUMAI yahoo messenger te intereseaz?, cu regret te informez c?... nici m?car între clien?ii alternativi scri?i nativ pentru windows (ca miranda, de pild?) nu po?i trece peste limit?rile impuse de protocoalele ym noi, sau serverele yahoo (acceptarea conect?rii, protocol de conectare, etc.). deci unele facilit??i ale versiunii oficiale sunt lips?: imvironments, audibles, etc, ?i, mai important, transferul de fi?iere e mai totdeauna cu semn de întrebare... Link spre comentariu
iulidan2 Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Daca apare alternativa, unii pot fi convinsi sa isi schimbe obiceiurile, orice e mai bun decat monopolul privat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum