Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

S-au fabricat in Romania tuburi electronice?

feri.visky

Postări Recomandate

Vizitator neculea corneliu

Personal nu stiu daca s-a incercat construirea de tuburi in Romania,dar acum o luna am cumparat din bazar doua marimi de grile cu sarma aurita sertizate pe suporti de cupru.O sa fac niste poze daca nu uit.Sunt vreo 30 cu marimi aproximativ 6/4 cm si 6/3 cm.Am instalatie de vid la serviciu si poate...

Link spre comentariu

...Si aveau un final linii de tot rahatul,parca un AUY,ca la multe schimbam driverul AC cu BD si finalul cu BU407D,mai venea ceva modificare,la traf driver,se inversa o infasurare,abia acum imi dau seama ce mult timp a trecut... ca aproape am uitat :rade:

A28-13W ?i A31-19W/20W (110*) erau tuburile, trz final linii AL100. Filtrajul era de cacao, numai 2000-2200uF/25V, puntea B40C2200.Am avut ?i Sport de plastic cu tub de 90* rusesc. :rade:
Link spre comentariu

...Si aveau un final linii de tot rahatul,parca un AUY,ca la multe schimbam driverul AC cu BD si finalul cu BU407D,mai venea ceva modificare,la traf driver,se inversa o infasurare,abia acum imi dau seama ce mult timp a trecut... ca aproape am uitat :rade:

A28-13W ?i A31-19W/20W (110*) erau tuburile, trz final linii AL100. Filtrajul era de cacao, numai 2000-2200uF/25V, puntea B40C2200.Am avut ?i Sport de plastic cu tub de 90* rusesc. :rade:
Probabil ca si aici au scos mai multe tipuri,eu cu AU113 m-am chinuit,de fapt le-am schimbat,erau cu Ge,si nici nu prea gaseam,AL100 nu am intalnit,si nici diagonala mai mica de 31,la sport,iar deflexie la 90 mai am si acum cred 1 sau 2 tuburi verde-negru,romanesti,de la monitoare,cred,daca are cineva nevoie...flori si busuioc :rade:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări