Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

spi 95080 nu poate fi scrisa

Claudiu_dar

Postări Recomandate

Sunt incepator in ale electronici si azi am incercat sa citesc o memorie 95080 folosind soclu de 25080 si nu am reusit nu o citea corect nici cum.Am chemat un prieten cu cun programator mai bun el a citito dar nu a putut sa o scrie.Ce pot sa fac sa o scriu.Memoria este dintr-o centrala de airbag :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Claudiu_dar

5

• djdansmart

1

Am pus in loc un 95160 si a mers dar dc se intampla asa....95160 o citesc si o scriu de cate ori vreau,Dar cand dau de 95080 ....totul se complica adica ba nu citeste ba nu scrie.Prima data am citit de 5 ori citea corect adica la fel am dat sa scriu eroare ,am dat sa citesc ce am scris si am dat iar sa scrie a scris ok o data (binenteles continutul gresit).Si acum citeste rau scrie rau adica doua citiri una dupa alta continutul e modificat.Folosesc un ad memo 01 si un programator luat de pe ebay http://cgi.ebay.com/PonyProg-Serial-Eep ... 1|294%3A50

Ar mai fi ceva dupa 2-3 incercari mi se inchide ponyprog din senin si winhex la fel pur si simplu se inchide.Memorile cu care ma chinui cumplit au codul 5p08c3(95080)

Mai am un pic si o sa ajung la nebuni am mai comandat un programator pe paralel de la willem.

Oare chiar toate sunt de 2 lei si nu isi fac treaba sau problema e cu utilizatorul?

Link spre comentariu

Sa construiesc eu un programator doar pt memorile din clasa spi m95xxx o fi greu?Are cineva vro schema?Mentionez ca am si serial si paralel.Gasisem o data o schema dar doar pt 24cxx si 93cxx.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Buzdugan

probleme similare am patit si eu. pentru un atmel attiny cu programator serial.uneori nu`l vedea, alte ori il vedea dar dadea write failed (desi merge), iar de cele mai multe ori cand mergea rata de progres (scriere /citire) era foarte lenta ...2-3 minute pentru 2KB de memorie.mentionez ca foloseam adaptor usb/serial. dar si la fac atunci cand au prezentat niste colegi aceeasi chestie au intalnit aceeasi problema...din ce am auzit la ei era ceva legat de oscilator si s-a rezolvat printr-o setare prin ponyprog. nu stiu cat de comuna este problema sau solutia, dar poate partea legata de oscilator ar avea vreo vina...macar ai un punct de plecare(poate). bafta!

Link spre comentariu

Multumesc frumos.Nu stiu ce sa zic despre ce setare era vb.De cand cu problema cu95080 am mai cumparat un programator de la wilem.Acum astept sa imi vina niste memori sa le testez.Am una dar cred ca am stricat-o cu acareturile de le aveam pana acum.Dai omului minte de pe urma cu cati bani am tot dat cumparam un upa pe usb :nas:

Link spre comentariu

Gata in sfarsit am rezolvat.A venit si willem si este incapabil de a citi prima grupare o citeste mereu FF ..Rezolvarea :Am cuparat un seeprog si functioneaza minunat a fost mai scumput dar pt memori seriale e ok.Multumesc pt sfaturi Se poate inchide

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări