Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Decuplare boxe la depasirea puterii

tatae666

Postări Recomandate

Am refacut circuitul si functioneaza :aplauze :da . Va multumesc pentru raspunsuri. :dans:EDIT: TOT nu functioneaza, nu facea bine contact semireglabilul credca. Oricum releul NU se cupla.Daca fac strap ajunge semnalul audio la boxa.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• coxule

8

• remus68

7

• tatae666

3

• zal

2

Top autori în acest subiect

Am conectat releul nou la 15V DC si nu se cupleaza(pe el scrie 28V), nu ma mir ca nu functioneaza in circuit. Astfel abandonez proiectul ca nu are rost sa tot ma chinui cu relee.

Link spre comentariu

Foloseste un releu de 12...14V si vei regla pragul de anclansare din semireglabil. Preferabil ar fi sa inlocuiesti semireglabilul cu o rezistenta, dupa efectuarea reglajului.

Link spre comentariu

Dupa cum am promis am incercat cu un releu de 12V si functioneaza :da . Cand ajunge in varfuri prea puternice se cupleaza releul si cum scade puterea varfurilor se decupleaza(tot cupleaza si decupleaza-acolo este limita :da ). Poze am facut dar piesele sunt montate provizorii. Sunt foarte multumit de efectul montajului. :dans:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări