Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

circuit integrat audio SONY

Vizitator GABYGABYYBAGYBAG

Postări Recomandate

am gasit la unchiu in garaj o parte dintr-un casetofon sony, iam luat etajul final sperand ca voi face ceva cu el ...iam pus alimentare si difuzor dar nici baz nu se aude...as avea nevoie de o schema pt al pune in functiune icul este SONY 279-87 cred ca este pe standbyvoi pune si poze :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

numai aiurea postezi :sparge: daca aveai 2 posturi si erai de 2 zile pe forum mai intelegeam, mai faci si postari consecutive, destule motive de ban mai ales ca nu e prima oara.

ai noroc ca nu esti din Bucuresti ca altfel te cauta sorteh si te batea la propriu :rade:

integratul ala e echivalent cu HA13151 de la Hitachi.

http://www.datasheetcatalog.com/datashe ... 3151.shtml

are functie de mute, poate de asta nu merge. urmareste schema pe acolo si scoate mute-ul.

am vazut ca mai avea o pamblica de fire pentru comenzi si s-ar putea sa te incurce. daca nu te descurci cu placa aia, scoate integratul afara si fa un montaj frumos cu cate doua canale puse in punte.

Link spre comentariu

iti multumesc f mult mircea :da :aplauze a iesit schema era pus si pe mute si pe standby :ras: ......mai am un integrat cu egalizator digital recuperat dintr-o combina audio SC5388 vreau sa-i fc cablaju imprimat da nu gasesk pe nicaieri ....dar, icul asta e bun de cv ?? sau ma chinui cu el si nu rezolv nimik :sparge:

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator extrembc21

am gasit la unchiu in garaj o parte dintr-un casetofon sony, iam luat etajul final sperand ca voi face ceva cu el ...iam pus alimentare si difuzor dar nici baz nu se aude...as avea nevoie de o schema pt al pune in functiune icul este SONY 279-87 cred ca este pe standby

salut

zi-mi daca poti dupa pozele care le-ai postat cum se leaga firele care ies dupa culori.iti multumesc.

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...
Vizitator re4cristi

salut. imi spui si mie cum l.ai activat? ce trebuie sa fac mai exact.. din datasheet nu imi dau seama.. nu ma pricep prea bine. te rog. multumesc...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări