Vizitator Espy Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Am un JVC CA-S200 cu care am fost la reprezentanta sa-mi curete lentila de la cd, si mi-au ars un cip.Fara acel cip combina este inutila :smt089 .Cred ca este finalul cel care contrroleaza toate comenzile. Pe el scrie ceva coduri 5K 18 HD404719FS A57 Ma poate ajuta si pe mine cineva?? Unde gasesc? poate aveti pe acasa pe la ceva cu vreun defect... spuneti ca negociem pozele sunt pe http://img41.imageshack.us/gal.php?g=dsc08788a.jpg Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 18, 2009 Partajează Postat Iunie 18, 2009 Datasheet-ul lui il descarci de la http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... 04719.html Daca nu e niciunde pe net trebuie sa-l comanzi. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 20, 2009 Partajează Postat Iunie 20, 2009 esti sigur ca l-au ars ei ??? Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 20, 2009 Partajează Postat Iunie 20, 2009 Si eu cred ca atunci cind s-a dus sa-i curete lentila cipul era deja ars si bineinteles ca nu se impunea curatarea lentilei ci inlocuirea componentei Link spre comentariu
Vizitator Espy Postat Iunie 20, 2009 Partajează Postat Iunie 20, 2009 esti sigur ca l-au ars ei ???da sunt sigur, pentru ca exat cu o ora inainte de a o duce a mers pe redio si calculator. cand s-a intors nu mai mergea numic la ea decat ceasul din stand-by :cry: Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 21, 2009 Partajează Postat Iunie 21, 2009 esti sigur ca l-au ars ei ???da sunt sigur, pentru ca exat cu o ora inainte de a o duce a mers pe redio si calculator. cand s-a intors nu mai mergea numic la ea decat ceasul din stand-by :cry:da se poate ;dar esti sigur ca este procesorul ars ?/ Link spre comentariu
Vizitator Espy Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 peste tot pe unde am fost mi-a zis ca e de la el Link spre comentariu
Vizitator sebyca Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Salut.Am si eu o rugaminte, am o combina jvc hx-5 si nu m-ai functioneaza partea de cd ma puteti ajuta cu o schema s-au cu un sfat,ceva? Va multumesc. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Salut.Am si eu o rugaminte, am o combina jvc hx-5 si nu m-ai functioneaza partea de cd ma puteti ajuta cu o schema s-au cu un sfat,ceva? Va multumesc.scrie modelul exact !! Link spre comentariu
Vizitator sebyca Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Salut. Pe carcasa combinei scrie asa: MODEL NO. HX-5si dedesupt scrie: UNUIT NO. HX-R1005. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum