Vizitator sorin_gis07 Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Sal !Am si eu o problema...Vreau sa realizez o yala electronica cu un PIC 16F877. Problema e ca nu stiu unde trebuie legat IBUTTON PROBE WITH LED. Trebuie legat la releu sau la una din iesirile microcontrollerului ??? Am tot cautat dar nu am gasit mai nimic :( ID mess : sorin_gis07 Link spre comentariu
wangine Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Totusi puteai sa te obosesti putin cu mai multe detalii Ai mai jos cateva inclusiv hexul Link spre comentariu
Vizitator sorin_gis07 Postat Iunie 18, 2009 Partajează Postat Iunie 18, 2009 Sal ! Am si eu o problema...Vreau sa realizez o yala electronica cu un PIC 16F877. Problema e ca nu stiu unde trebuie legat IBUTTON PROBE WITH LED. Trebuie legat la releu sau la una din iesirile microcontrollerului ??? Am tot cautat dar nu am gasit mai nimic :( ID mess : sorin_gis07 Da...asa-i nu am dat multe detalii Am atasat acum...uita-te un pic si spune-mi daca poti sa ma ajuti ! Oare IBUTTON PROBE WITH LED vine legat la una din intrarile X2, X3, X4, X5 ??? sau la releu X6, X7 ??? Link spre comentariu
wangine Postat Iunie 19, 2009 Partajează Postat Iunie 19, 2009 Fara codul sursa nu prea ma ajuta schema asa cum nu te ajuta nici pe tine Acolo spune ceea ce face fiecare pin al microcontrolerului cine a scris softul a decis asta Mai multe detalii Link spre comentariu
Vizitator sorin_gis07 Postat Iunie 21, 2009 Partajează Postat Iunie 21, 2009 Am atasat si codul sursa...poti sa ma ajuti...eu nu stiu deloc programare :cry: Link spre comentariu
neutronik77 Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Uite, am facut un montaj pentru o yala digitala cu cod de acces si memorarea acestui cod in EEPROM-ul intern al PIC-ului. Acest montaj actioneaza un electromagnet timp de 10 secunde dupa care revine din nou in starea lock. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum