marian_valcea Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Stie cineva calculele pentru realizarea unui electomagnet.Dati-mi si mie formulele k am nevoie de ele ca sa fac doi electomagneti destul de puternici. Link spre comentariu
vsurducan Postat Iunie 21, 2009 Partajează Postat Iunie 21, 2009 Stie cineva calculele pentru realizarea unui electomagnet.Dati-mi si mie formulele k am nevoie de ele ca sa fac doi electomagneti destul de puternici. Daca stii sa spui cu unitati de masura "cat de puternici" poate ca se indura cineva sa-ti arate cum sa gasesti singur formulele... Link spre comentariu
marian_valcea Postat Iunie 21, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2009 Cat se poate de puternici!!! Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 21, 2009 Partajează Postat Iunie 21, 2009 In primul rand, la ce-i alimentezi? La reteaua de 230V? atunci, problema e traful de alimentare, a puntii redresoare...presupun ca vrei sa-i alimentezi in cc, nu?! Ce vrei sa faci cu ei? Link spre comentariu
marian_valcea Postat Iunie 22, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2009 Vreau dal alimentez la 12V cc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum