Vizitator Boje Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Poate face cineva un emitator fm care sa fie montat in senzorul de pescuit?Se poate folosii radio din mobil ca receptor?Multumesc. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 1. Probabil ca da (depinde cat de mare e spatiul)2. De ce nu (aici mai depinde si de stabilitatea emitatorului).P.S. Cand pescuiesti, nu stai langa scule? Link spre comentariu
Vizitator Boje Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Pentru noapte vreau modificarile astea. Daca dormi in cort, chiar si la 5 m de senzori, nu-i mai auzi(eu unul nu-i aud). Link spre comentariu
yo6pir Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Si radioul din telefonul mobil il auzi? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Cred ca se preteaza o sonerie fara fir. Daca nici aia nu o auzi...Iar montajul este destul de mic. Merge la o distanta de 25...30m fara probleme. Link spre comentariu
Vizitator Boje Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Care-i principiul de functionare al soneriei?Cum poate lua semnalul din senzori, wireless, si sa mi-l dea in cort? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Pai senzorul ala trebuie sa aiba un contact, ceva. Acolo se monteaza intrerupatorul soneriei. Bineinteles, asta presupune sa desfaci senzorul. Link spre comentariu
Yo4You Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Ce inseamna senzor pescuit? chiar acu` aud pentru prima data. Link spre comentariu
srdjan Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 ii un cracan pe care asezi bata si un disc care actioneaza ca un scripete pentru fir... bambina il tine intins dar sa aibe joc totusi si cand se invarte "scripetele" piuie dispozitivul...si mai au si led-uri de on/off si strike Link spre comentariu
Vizitator dan_neb Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 salutare sint cel mai nou.am o intrebare pentru toti electronisti.poate cineve sami faca un bruiaj pe o frecventa mica 5 mhz se poate? comtra cost.cred ca exista o schiema unicat .contactatima [email protected] multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 1. E ilegal sa creezi perturbatii (aka bruiaj) in mod intentionat pe o frecventa radio.2. Tu ai trecut pe la scoala? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum