Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor switch CISCO

Vizitator andydal

Postări Recomandate

Vizitator andydal

Salut,

As avea nevoie de ajutorul vostru, un prieten are un switch CISCO 3560G la care ii sa ars sursa si ii sa spart o piesa. Acum eu as vrea daca puteti, daca cineva are un asa switch sa imi spuneti ce scria pe piesa (numarul)am sa atasez o imagine cu piesa pentru ca nu sunt in domeniu si nu ma pricep ce este.

V-as fii recunoscator pentru ajutor

O zi buna

Andrei

http://img268.imageshack.us/img268/913/image064s.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LevyB

2

• danb1974

1

Salut,este un integrat des intalnit in sursele in comutatie: 3842pe modelul 3560G la care am acces scrie:AS3842W87007Asi cred ca-l poti schimba linistit cu UC3842.Succes!

Link spre comentariu
Vizitator andydal

Ok multumesc mult, dar poti sa faci si o poza la integratu ala sa ii arat electronistului, si inca ceva nu trebuia sa aiba aceias serie ca integratu dupa al meu arata ca are o serie formata din 5 cifre respectiv litere. Cineva imi spusese ca ar putea fii un DS818 dar din poza.Merci mult pentru ajutorScuze de triplu post dar... de la net...:(

Link spre comentariu

Codul integratului este 3842, in functie de producator se numeste AS3842, KA3842, UC3842, SG3842, etc, poti sa cauti pe google dupa "datasheet pwm controller 3842"W87007A este seria lotului din care face parte integratul respectiv.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări