Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MUX

Vizitator pascal20052002

Postări Recomandate

Vizitator pascal20052002

Buna ziua am si eu o problema care suna ceva de genul:trebuie sa fac o placa de achiziti ce primeste semnale digitale cat si analogice.Intrebari: 1.stiu ca trebuie sa folosesc 2 Muxuri,unul ppentru semnalele analogice si unul pentru cele digitale,cele analogice trebuie convertite in digitale,mai departe nu mai stiu...................................(folosesc un PIC)2.trebuie conditionale inainte de intrarea in mux,cum fac acest lucru?3.transferul la PC se face prin USB,nu am gasit pe nicaieri cum fac lucrul acestaVa multumesc si sper ca ma puteti ajuta

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Liviu M

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

1. PIC-urile au integrate, de cele mai multe ori, convertoare AD; daca nu-ti trebuie rezolutie mai mare de 10 bit, poti folosi ce ai deja.

2. Conditionale sau conditionate? Probabil semnalele analogice trebuiesc amplificate/"deparazitate"; la cele digitale, din cate stiu eu se pot reface formele de unda (cu buffere), da' nu stiu daca e cazul.

3. Daca se accepta solutia, exista convertoare serial-usb si conectezi PIC-ul la calculator pe USB, da' intern lucrezi cu porturi seriale virtuale (vezi la www.ftdichip.com pentru ceva detalii). Daca trebuie USB "pur", microchip produce si PIC-uri cu USB (18F4550 e unul, parca).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări