Vizitator master87 Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 salutari tuturor! stiu ca o sa sune penibil, dar sunt in dificultate cu gasirea unei scheme pt un casetofon deck teac w-416..nu gasesc pe nicaieri. daca ati putea sa ma ajutati as fi vesnic recunoscator. si sfaturile sunt binevenite..problema ar fi urmatoarea: casetofonul se alimenteaza corect numai ca motorasul, ce trebuie sa angreneze rotitele de la caseta, nu se roteste..ma gandesc acum, sa fie problema la motor (sa fie ars), sau sa fie probleme la circuitul de alimentare(o rezistenta care functioneaza aiurea)..va multumesc pt rabdarea de a-mi citi oful si daca ma puteti ajuta, va multumesc anticipat! Link spre comentariu
zal Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 De regul? e vorba de o rez de 1-10 Ohmi în serie cu motorul, se întrerupe dac? se blocheaz? sau se arde motorul, deci mai bine îl verifici separat, cu alt? surs?. Link spre comentariu
Vizitator master87 Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 ideea este foarte buna, numai ca am intampinat alta problema: valorile inscrise pe motoras sunt sterse si nu pot citi valoarea corecta, drept urmare nu stiu cu ce sursa sa-l alimentez :cry: Link spre comentariu
Liviu M Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Ca sa vezi daca e motorul de vina sau nu, inainte sa-l demontezi si sa-l alimentezi separat, poti sa incerci sa masori tensiunea la bornele lui cand ar trebui sa mearga.Daca ai tensiune, sunt sanse mari sa fie motorul. Daca nu, cauti circuitul de comanda. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Dac? montajul din carcasa motorului e în scc, la borne va avea o tensiune f. mic?, chiar 1V, asta pîn? se va arde rez serie cu motorul, sau chiar stabilizatorul de 12V (dac? are).99% din casdecuri au motoarele pe 12V. Link spre comentariu
Liviu M Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Scuze, mai bine taceam. Ultimul motor de casetofon vazut (intr-un cass de-ala portabil, de mergea si cu baterii, nu deck) n-avea electronica cu el, era separata. Cel putin asa tin minte, ca-s ani multi de atunci. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum