MirceaM Postat Mai 11, 2005 Partajează Postat Mai 11, 2005 Cum se procedeaza pentru a cumpara ceva ce gasim pe un site? Exemple:- as cumpara un kit de Megasquirt (un fel de ecu pentru masini).- as cumpara o placa de dezvoltare pentru 16F877, de la yugoslavi (mikroelektronika.co.yu).Ma intereseaza toate detaliile (de la oameni care au cumparat), inclusiv ce se intampla in relatia cu statul roman, de unde anume se ridica produsul sosit, cat se plateste etc.. Link spre comentariu
Vizitator sergiu_q Postat Mai 11, 2005 Partajează Postat Mai 11, 2005 daca primesti vreun pachet cu o firma de curierat gen fedex , ups...il vei primi acasa direct pentru ca firmele mari de curierat au propriul birou la vama...daca primesti cu alti curieri mai mici sau care lucreaza cu posta va trebui sa mergi la biroul vamal al postei (ems e un exemplu)daca pachetul nu depaseste valoarea de 40 de euro nu platesti vama ..else..platesti parca tva-ul doariar ca sa cumperi ceva tre sa il gasesti pe cel care vinde (adica unul care iti poate trimite in romania ) eu am luat componente de la digikey din usa si nu au fost probleme . in general ai nevoie de o carte de credit in valuta si treaba e ca si rezolvata. placa de dezvoltare cred ca o gasesti si pe la noi . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum