Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Instalare priza RJ11 dubla

cruela

Postări Recomandate

Vizitator unOHM

NU, nu a fost vorba de nici o comoditate :freaza: .Daca citeai postul meu ai fi vazut ca am specificat foarte clar ATENTIE LA XE PRIZE CUMPARATI pentru ca atat priza cumparata de mine , cat si prizele celor de la RTC (sigilate :da ), NU AU FOST BUNE.Am specificat clar ca din a III-a incercare (a III-a priza) au reusit sa iid ea tonul . :101

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cruela

5

• bogdan_

4

• costi002

3

• belasajgo

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Popa Claudia

Bună ziua! Am o priză telefonică dubla cu 4 contacte în care am legat firele și vreau să folosesc 2 telefoane. Am încercat ambele mufe cu un telefon si funcționează, dar cand pun ambele telefoane în priză, unul dintre ele nu are ton. M-am gandit ca poate nu am mufat bine cablul, dar am încercat sa respect ordinea culorilor și degeaba; am încercat și cu roșu și verde inversate și tot nu imi dau seama ce are.. Cred ca am stricat vreo 20 de RJ11 :d Mă poate ajuta și pe mine cineva?!

Link spre comentariu

Daca conectezi doar telefonul fara ton la priza telefonica (fara celalalt telefon), atunci merge? In caz ca nici asa nu merge, probabil este un telefon la care se folosesc contactele din partea exterioara a mufei, nu contactele din partea interioara. Multe telefoane importate second-hand din Germania sunt asa. Insa in caz ca problema apare doar cand ambele telefoane sunt conectate la priza telefonica, atunci este alta problema mai complicata...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări