dalu Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Dupa cum spuneam in titlu , cum se poate face treaba asta ? Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 De cand au modificat site`ul nu mai poti da click dreapta si Save As ... Intrii pe poza care o vrei , apesi tasta Print Screen , deschizi Paint si apesi Ctrl+V , dai un click la intamplare pe poza , dupa care selectezi din tot screenul doar poza , Apesi Ctrl+X , deschizi inca un paint si dai Ctrl+V (paste) si gata ai poza Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 De cand au modificat site`ul nu mai poti da click dreapta si Save As ... Intrii pe poza care o vrei , apesi tasta Print Screen , deschizi Paint si apesi Ctrl+V , dai un click la intamplare pe poza , dupa care selectezi din tot screenul doar poza , Apesi Ctrl+X , deschizi inca un paint si dai Ctrl+V (paste) si gata ai poza A mers pefect asa cum ai indicat tu !! Multumesc mult !! Link spre comentariu
srdjan Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 sau din firefox dai tools->page info->media... alegi poza care vrei si dai save as Link spre comentariu
CATA2003 Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Multumesc !!! Sau copiezi toata pagina firefox , si apoi cauti in foldarul atasat poza Link spre comentariu
radue Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 Cu view dource nu merge tot timpul. Din ce am mai incercat acum ceva vreme daca era sa cauti dupa ".jpg" gaseai link la prima poza de pe profil, indiferent pe ce pagina erai. Cu print screen evident ca merge.Oricum, tare de tot ideea de a scala pe pozele din profill o imagine de 1 pixel Link spre comentariu
Blind Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 Sau in orice browser dai file-save as... html with images (in opera de ex) apoi printre imagini gasesti si poza dorita. Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 am incerct eu cu firefox 2.0.0.20 (e singura versiune care imi merge bine ) si merge perfect sa salvezi pagina de hi5 si cu poza din album. Link spre comentariu
silent_light Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 sau din firefox dai tools->page info->media... alegi poza care vrei si dai save asMerge 100% Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 @Radue ai dreptate, am incercat direct pe profil si am crezut ca merge asa.@Blind cu opera salveaza pagina completa in afara de acea poza( ver. 10 alpha), cu ie8 da eroare cica nu poate sa salveze pagina, cu firefox3 merge in schimb, safari salveaza doar fisierul html desi am selectat sa salveze tot, cu netscape se salveaza tot inclusiv imaginea, iar cu flock la fel, se salveaza tot inclusiv imaginea.... numai google chrome ?i-a sc?pat, încolo le-ai încercat pe toate!!!... solu?ia cu paint folosi?i-o doar dac? nu merge altfel: rezolu?ia imaginii e oribil?, iar calitatea jpg-ului rezultat e la fel de oribil?!!! (pe vrema lui pazvante chioru, când imaginile de 640x480 erau ceva de domeniul high-tech era ok solu?ia, dar acum rezolu?ii ?i dimensiuni monstruoase, de mii de pixeli pe ambele dimensiuni sunt ceva banal!!!) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum