Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

linie usb de 50 metri

Vizitator darknight

Postări Recomandate

Vizitator darknight

Salut propun un challange, problema o camera web philips pe usb care a fost modificata sa lucreze in ir si incasetata in carcasa de aluminiu mere impecabli pe o linie de 5 metri, acu problema eu stau la casa si de la sectoru unde sunt serverele pana la poarta sunt cam 40-50 metri nu am masurat exact (nu vreau camera ip ca sa scoatem din discutie de la inceput) e impractic sa fac un server de video la locatie din cauza masurilor speciale hdd incalzit incinta speciala bla bla .M-am documentat si se pare ca problema ar fi caderea de tensiune pe linie nu neaparat lungimea ei deci o posibila solutie linia sa fie cat5 utp de buna calitate w--l sau ceva de genu si perechea verde sa fie linia date usb si perechiile albastru si maro (firele legate doua cate doua) linia de tensiune mai mult sa trimit tensiune de 12v pe linie si sa o scad la locatie cu lm7805 sa cap de caderea de tensiune pe linieAr merge ????? :jytuiyu S daca are cineva vreo schema de repetor usb ar fi si mai tare nu vreau sa ma chinui cu huburi ,apropo de le chestie ciudata daca folosesti hub fara alimentare separata 2 bucati puse la capete lucreaza perifericu pe distante mai mari de ce oare ???Va multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• danb1974

1

• bogdan_

1

• vsurducan

1

Top autori în acest subiect

Linie USB de 50m nu se poate, este inafara specificatiilor USB si este o aberatie (cu sau fara repetori, hub-uri etc). Camerele video cu iesire analogica merg pe cat5 perfect la 150m si prin radio la 1.2Ghz in spatiu deschis si cu antena corespunzatoare, cam 250m ...

Link spre comentariu

nu inteleg, care e problema cu camera IP si hard disk incalzit?Pai o sa conectezi camera printr-un cablu UTP, retea normala, si apoi la calculator. Iti mai trebuie alimentare pentru camera. care e problema?Daca vrei sa extinzi usb pe distanta aia nu cred ca o sa ai vreo sansa. Am vazut usb extendere active de 10M. deci ti-ar trebui 5. dar nu cred ca va merge chiar daca faci regenerare de alimentare la fiecare repetor. Mi se pare foarte eleganta solutia cu camera IP. Sau da 500 de dolari si ia-ti extendere pentru usb pe fibra optica....si apoi bani pe fibra...etc.

Link spre comentariu

Exista niste chestii care transmit usb peste cablu ethernet (atentie cablu dedicat, fir tip cat5, nu retea ethernet) la fix 50m. Au la vitacom de exemplu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări