Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum calculez volumul unei incinte....?

Vizitator mart

Postări Recomandate

Vizitator mart

:?: am fost intrebat de un tip cum poate afla volumul unei incinte iar eu...... :idea: imi lipsea dar nu ma las pana nu aflu trebuie sa fie vreo formula sau ceva presupun ca multi dintre voi stiu si v`asi ramane indatorat .MULTUMESC ANTICIPAT!!!P.S. vasile cum gasesc sponsor te voi contacta pe tine in leg. cu un amplificator.P.S.2 Boxe pe la anul ca in sept. plec in armata :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• titro

1

• Dj_Dog

1

Vizitator eneelectronics

Daca e paralelipipedica e banal (L*l*h). Daca cotele sunt toate in centimetri, o sa-ti dea volumul in centimetri cubi. Daca vrei in litri imparti la 1000. Daca nu e paralelipipedica calculezi suma mai multor tipuri de corpuri.

Link spre comentariu

Daca e paralelipipedica e banal (L*l*h). Daca cotele sunt toate in centimetri, o sa-ti dea volumul in centimetri cubi. Daca vrei in litri imparti la 1000. Daca nu e paralelipipedica calculezi suma mai multor tipuri de corpuri.

Nu cred ca la asta se referea.Pt calculul volumului optim al unei incinte foloseste un software specializat in asa ceva. Pentru inceput este de ajuns WinIsd. Il gasesti free pe net. Trebuie doar sa sti parametrii T/S ai difuzorului. Eu folosesc un soft facut de mine care foloseste ca metoda de calcul "metoda elementului finit" dar nu are rost sa te bagi deocamdata in asa ceva. Multa bafta.
Link spre comentariu
Vizitator eneelectronics

AAAAAAAA, deci tot despre calcularea incintei cand ai un anume difuzor cu parametrii T.S. este vorba. Scuze. Am inteles aiurea.

Link spre comentariu
Vizitator mart

gasit program ........folosit........astept materialul ......multumescP.S. incinta asta nu e pentru mineP.S.2 eu deja am pus oki pe un proiect destul de bun pentru ce am eu nevoie

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări