Vizitator crocodylu Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Salut poate sa-mi spuna cineva cum se acordeaza o incinta ? La cati (Hz) e bina sa fie acordata? Link spre comentariu
AlpHso Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 O incinta se acordeaza in functie de difuzor. De obicei in jurul frecventei de acord sau mai sus , in nici un caz mai jos de frecventa de acord. Link spre comentariu
Romica_t Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 De obicei in jurul frecventei de acord sau mai sus , in nici un caz mai jos de frecventa de acord.Cred ca ai vrut sa zici in jurul frecventei de rezonanta a difuzorului, sau mai sus de aceasta.O cutie se acordeaza in functie de raspunsul pe care vrei sa-l obtii (in limitele date de difuzor), de obicei se cauta un raspuns cat mai plat. Un program de simulare te poate ajuta dar este destul de diferit de realitate. Ca sa afli lungimea tubului rezonator trebuie sa stii sectiunea acestuia si volumul intern al incintei. Link spre comentariu
AlpHso Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Frecventa de rezonanta am vrut sa zic. Link spre comentariu
Vizitator crocodylu Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 De unde pot lua un astfel de program ? Am cautat p google si nu am gasit .Cum pot masura volumul intern? Link spre comentariu
AlpHso Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Cauta winisd ca este gratis. Cum se calculeaza volumul inveti la scoala la matematica. Pt boxele normale adica dreptunghiulare formula e L*l*h (acestea fiind dimensiunile interne).Din volumul rezultat trebuie sa scazi volumul ocupat de difuzor. Link spre comentariu
Vizitator crocodylu Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Scuze nu prea am dat pe la scoala.Cum pot afla cat ocupa difuzorul? Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Nu vad rostul acestui topic deoarece se cere mura in gura niste chestii elementare care se gasesc usor pe forum. Te rog sa te documentezi un pic, inainte de a mai cere alte informatii. Link spre comentariu
Postări Recomandate