Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme programator Bobtech si PIC16F877A

Vizitator Gryphone

Postări Recomandate

Vizitator Gryphone

- Softul folosit este IC-Prog cu toate setarile recomandate pe forum;

- Programatorul de pe site-ul http://www.bobtech.home.ro/catalog/prog ... index.html.

- Toate tensiunile sunt ok si pinul PGM este pus la Vss.

- Oscilator Quartz 4Mhz plus 2 cond de 22pF

Problema:

IC-Prog - Daca ii dau Read all imi citeste numai 0

- Daca ii dau Program all imi da eroarea "Verify failed at address 000h!"

Daca ma poate ajuta cineva? N-am mai programat pana acum microcontrolere. Poate sa imi spuneti pasii pe care tb sa ii urmez ca sa il programez si ce anume pot sa pun in el si la ce adresa. Microcontrolerul este nou. Nu a fost programat. Vreau sa stiu dc ar tb sa fie ceva in el cand citesc.

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator pamihai

am avut si eu odata asa ceva. am crezut ca este programatorul (eu am facut unul din silicon chip) dar mi-am dat pe urma seama ca aveam setata optiunea CP (copy protection) si la verificare imi dadea eroare

Link spre comentariu

Ai 2 topicuri la "Sticky" pe acest subiect, unde s-a discutat pe larg probleme aparute la programatoare tip JDM (ceea ce ai si tu ca varianta imbunatatita-alimentare externa , ICSP, etc). Citeste atent si vezi daca rezolvi cu sfaturile de acolo si apoi continuam discutia. Nu are rost sa deschidem foarte multe topicuri cu acelasi subiect. Succes ! Daniel

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...
Vizitator solver223791

Am facut programatorul de la bobtech (http://www.bobtech.home.ro )schema, tensiunile toate sunt ok insa nu pot scrie intr-un pic16f877a. Dupa ce am eliminat toate posibilitatile am cumparat un pic 16f84 deoarece ma gandeam ca pic-ul celalalt (f877a)ar putea fii distrus si surpriza a mers.

Am putut scrie Pic-ul 16f84.

Totusi mi s-ar parea destul de ciudat sa se fii ars f877A pt ca nu ar avea motive.

Are careva o alta explicatie?

Oare ce ar trebui sa fac ca sa pot scrie si pic-ul 16f877A?

Multumesc anticipat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări