Mereanu Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 As dori sa discutam putin pe aceasta tema,daca aveti bunavointa,bineinteles Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Tema este vaga si nu se intelege ce vrei sa discutam de fapt. Amplificatoarele diferentiale si etajele emitor comun sunt foarte diferite intre ele si se folosesc pt scopuri diferite, fii mai explicit. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Cred ca vrea sa spuna... de ce se face amplificarea (intr-un amplif audio) cu amplificator operational si nu cu un tranzistor in configuratie emitor comun ? Link spre comentariu
Mereanu Postat Februarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2010 Cred ca vrea sa spuna... de ce se face amplificarea (intr-un amplif audio) cu amplificator operational si nu cu un tranzistor in configuratie emitor comun ?Exact.As dori sa stiu si eu avantajele si dezavantajele celor doua tipuri de configuratii. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 De acu 7 luni de cand ai intrebat nu te-ai lamuri? Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Aici gasesti suficiente carti, de unde poti invata viewtopic.php?f=16&t=46960&hilit=carti+in+format+pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum