Eugenn Postat Iunie 13, 2009 Partajează Postat Iunie 13, 2009 Stiti vreun magazin care vinde astfel de borne? Ar trebui sa arate cat de cat acceptabil, in genul celor de surse de laborator, nu neaparat colorate rosu si negru Mai exista bornele cu clapa pentru legarea boxelor, dar asta ar fi ultima optiune. Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 13, 2009 Partajează Postat Iunie 13, 2009 pe maica domnului gasesti cateva tipuri Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Gasesti si pe net mai multe oferte. Link spre comentariu
bogdan_ Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 eu am pus pe sursele mele mufe banane(inclusiv de cele la care poti baga firul si infileta) dar si coenctori din aia de boxe. stii ce? pe aia ii folosesc cel mai mult, sunt cel mai usor de manevrat.Poate ti-ar fi util sa pui de ambele tipuri. Link spre comentariu
mișa Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 Vezi aici: http://www.tme.eu/ro/katalog/index.phtm ... e%3D1%2C20 Cauta pe toate paginile. Eu iti recomand PKNI10BRT sau PJ3250-B. Amindoua modelele le gasesti in mai multe culori. Nu te incurca sa pui conectori de proasta calitate pentru ca vei lega des fire si numai te vei enerva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum