diaconuliviu Postat Mai 24, 2005 Partajează Postat Mai 24, 2005 eu nu am mai urmarit subiectul asta fiindca problema mea fusese rezolvata de mai mult timp dar se pare ca nici cel care a creat subiectul nu l-a mai urmarit, fiindca eu i-am zis sa-mi zica pe mp o adresade email sa-i trimit schema; cineva mi-a dat pe mp adresa de mail si a zis ca vrea schema si eu am trimis-o la [email protected] o sa o mai trimit si la [email protected] si probabil o sa apara pe site Pai eu te rugasem pe MP, ca sa nu umplem subiectul de adrese. Si asta pt ca tu ai spus "mp si trimit schema". Si, da, eu sint cel de pe yahoo, doar ca n-am primit schema :shock: :roll: Link spre comentariu
niq_ro Postat Mai 27, 2005 Partajează Postat Mai 27, 2005 gata, s-a rezolvat :roll: si comentariul: "Cu datele din schema alarma tine vreo 5 secunde (in caza ca vrei sa stai in masina cu luminile de pozitie aprinse). Pentru marirea/micsorarea timpului de alarmare se modifica valorile R6 si C1. Ce nu e in schema e un rezistor de vreo 100-200 ohmi pe care l-am pus dupa si fara de care temporizarea nu mai merge. Se pune in serie cu buzerul. Ca buzer am folosit un buzer cu oscilator, cumparat gata facut, care emite un sunet de vreo 3KHz si care a costat 39.000 Semnificatia conexiunilor: +BZ = alimentare + buzer -BZ = alimentare - buzer P = conectare la un punct la care exista tensiune cind se aprind luminile de pozitie A = conectare la un punct la care exista tensiune cind se pune contactul" Link spre comentariu
diaconuliviu Postat Mai 30, 2005 Partajează Postat Mai 30, 2005 Stie cineva daca se gasesc ceasuri asa zis "de masa" sau "desteptator" electronice dar la care soneria sa nu aiba acel "clasic" <> ci altceva mai "uman"? Sau cit costa un "clopotel" (acea alarma folosita pe Daewoo cu acelasi scop?) Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Mai 30, 2005 Partajează Postat Mai 30, 2005 Dar o schema de buzer ca cel de Cielo ? Link spre comentariu
notchman Postat Mai 30, 2005 Partajează Postat Mai 30, 2005 Mie imi place sunetul de la lifturile cu pretentii "hoteluri ", tot un fel de clopotel ding'dong,... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum