Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

INDICATOR LUMINI APRINSE

fwfw

Postări Recomandate

vreau sa fac un montaj care sa isi dea seama ca atunci cand am luat contactul sa ma anunte prin intermediul unui buzzer daca am uitat luminile aprinse ptr. inceput ma-m gandit la un comparator care pe una din intrari sa primesca plusul de la contact iar pe cealalata plus de la pozitii, fs si fl iar apoi iesirea compartaorului sa imi comande un buzzer sau o mica sirena, poate cineva desena o schema ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fwfw

3

• diaconuliviu

3

• ironickSQUAD

2

• dragostalpau

2

Vizitator lucian_v

a primit-o totusi cineva? da-ti primit-o trimiteti si voi ca poate omul nu are timp sa trimita la toti in parte. va multumesc.

Link spre comentariu
dragostalpau

eu nu am mai urmarit subiectul asta fiindca problema mea fusese rezolvata de mai mult timp

dar se pare ca nici cel care a creat subiectul nu l-a mai urmarit, fiindca eu i-am zis sa-mi zica pe mp o adresade email sa-i trimit schema; cineva mi-a dat pe mp adresa de mail si a zis ca vrea schema si eu am trimis-o la [email protected]

o sa o mai trimit si la [email protected] si probabil o sa apara pe site

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări