Vizitator Signori Postat Iunie 13, 2009 Partajează Postat Iunie 13, 2009 Salut. Am si eu o problema cu hardul. Am un hard mai vechi de 80 de giga si nu stiu ce s-a intamplat de nu mai merge mai nimic de pe el. Mi-am schimbat componentele calculatorului acum cateva zile si am descoperit astazi ca nu pot sa mut cea mai mare parte a fisierelor pe hardul nou.Va rog sa-mi spuneti cum pot sa recuperez tot ce aveam pe hardul vechi. Am auzit ca ar fi anumite programe...Trebuie sa precizez ca nu ma prea pricep la calculatoare Multumesc anticipat Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Iunie 13, 2009 Partajează Postat Iunie 13, 2009 Daca nu te pricepi la calculatoare iti recomand sa te duci la o firma specializata sa iti recuperezi datele daca sunt importante Link spre comentariu
Vizitator Signori Postat Iunie 13, 2009 Partajează Postat Iunie 13, 2009 Totusi am un frate care ar putea sa incerce sa ma ajute daca ar stii despre ce program este vorba. Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Iunie 13, 2009 Partajează Postat Iunie 13, 2009 Cauta pe aici ca s`a mai discutat de multe ori de programe de recuperat date Link spre comentariu
nelu57 Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Salut. .......nu stiu ce s-a intamplat de nu mai merge mai nimic de pe el.....Adica ?.....cum...ce...nu '' mai merge ''......este vazut de sisemul de operare ?...poti vedea datele de pe el ?...fii mai explicit....etc...etc... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum