xman Postat Mai 10, 2005 Partajează Postat Mai 10, 2005 Stie cineva daca in RO se gaseste asa ceva (eventual unde si cu cat?) Pentru cei care nu stiu ce este, http://www.luminousfilm.com/el_lamp.htm ca exemplu. Link spre comentariu
al_ex Postat Mai 10, 2005 Partajează Postat Mai 10, 2005 http://www.lights.ro/lightstrip.htm Link spre comentariu
xman Postat Mai 10, 2005 Autor Partajează Postat Mai 10, 2005 Merci.Le-am dat un mail pentru detalii. Link spre comentariu
Siconi Postat Iunie 22, 2008 Partajează Postat Iunie 22, 2008 Tie ti-au raspuns? Mie nu. Nu stiu ce sa cred despre ei: fac doar reclama sau chiar fac ceva... Link spre comentariu
ArnautuIonut Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 SalutAm eu asa ceva , are peste un metru lungime , aprox 1 cm latime , cu convertor (50 RON). Zi-mi la ce o folosesti pentru ca nu cred ca merge taiata pentru ca nu va mai functiona .Daca esti interesat iti pot face o poza Link spre comentariu
Siconi Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 SalutAm eu asa ceva , are peste un metru lungime , aprox 1 cm latime , cu convertor (50 RON). Zi-mi la ce o folosesti pentru ca nu cred ca merge taiata pentru ca nu va mai functiona .Daca esti interesat iti pot face o pozaEu voiam o suprafata de 10x10cm pe care sa serigrafiez sau sa lipesc ceva grafica si sa iasa in relief prin iluminare. Voiam sa imi fac ceasurile la masina cu lumina din fundal, dar banda aia ce o ai tu nu o pot folosi. Ar trebui sa lipesc intre ele vreo 10 benzi cu lungimea de 10 cm ca sa obtin un patrat cu latura de 10cm cum am eu nevoie. Nu stiu daca tehnic mai functioneaza banda ta in acest fel, desi am inteles ca folia se poate taia si decupa dupa voie fiindca este alcatuita din 2 suprafete suprapuse ce constituie electrozii de baza, iar intre acesti electrozi se afla un strat de luminofor sau cam asa ceva ce se activeaza la trecerea curentului prin cei doi electrozi, cam ca si la condensator oarecum. In fine, sper sa nu ma complic inutil cu banda asta. Da mai multe detalii. Mersi. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Problema e, din cite vad, daca mai poti lipi sirme de suprafetele alea dupa ce tai panglica, poate e special argintata numai la capete. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 @SiconiDoar ca idee ca nu sunt sigur de dimensiuni dar cu 4 sau 6 din alea ce erau in Ericsson T28 ai cam reusi sa faci suprafata asta.Vezi ca au mai fost si alte modele T29,T30 parca si ele aveau iluminarea in acelasi stil.Poate gasesti din astea pe la vechituri pe undeva. Link spre comentariu
Siconi Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Multumesc de idee. Am acasa multe display-uri 20x2 defecte de la care am "sustras" iluminarea de background, dar e pe o culoare galbena si eu vreau fie albastru fie alb neon. Alea ar fi fost foarte potrivite, finndca peste placuta cu leduri este un capac care uniformizeaza lumina foarte bine. Dar nu am culoarea potrivita iar de schimbat ledurile nici nu incape vorba. Sunt tip micro-smd si peste ele e turnata o picatura de rasina. Practic, ledul e construit direct pe cablaj. Nu ai cum sa schimbi nimic acolo. Am studiat eu problema. Eventual sa vad daca ar avea loc un led smd si atunci sa rad ledurile initiale si sa lipesc cele noi in locul lor, asta daca capacul imi permite ca inaltime. Ramane de vazut. Gandul meu tot la folie EL a ramas, si spun FOLIE, nu banda. Exista si folie, am intrat la Indigo pe site, am luat legatura cu ei, dar ei cu mine nu. Asa ca... am reusit sa fac exact ce ingroapa matu'. Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Se gasesc deja kit-uri pentru ceasurile de bord auto.Pentru ce model ai nevoie?Era la servicii cineva care avea asa ceva. Link spre comentariu
Siconi Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Am Dacia 1300 Berlina, modelul frantuzesc, dar eu doresc sa imi schimb un pic designul ceasurilor. Am deja unul.Momentan, am o versiune de ceasuri conceptie proprie, cu iluminare din fundal pe albastru. Am reusit sa integrez si un turometru in cadranul din stanga. Se pot face multe. Nu cred ca exista careva care sa faca modelul asta de ceasuri pe motiv ca sunt vechi, se mai gasesc putine si nu prea sunt dornici ca mine. Daca am tot ce imi trebuie, mi le fac eu singur, nu astept de la altii. Folia EL e importanta. Daca nu, raman tot la LED (smd sau nu). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum