Vizitator alecs13 Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 multumesc foarte mult tuturor !!! nu ma asteptam sa primesc un rasp asa promt ...sincer imi place si varianta ta si a lui melly ... o sa incerc sa ma hotarasc la una din ele sau poate chiar la amandoua sa vedem care e mai buna din punc de vedere calitativ :Dinca odata multumesc frumos!!! Link spre comentariu
indy666 Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 eu as avea o solutie mult mai simpla pt acel amplificator pentru casti integratul TDA2822M cel ce se gaseste si in majoritatea boxelor (acelea mici) de calculator. http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... Xqwxzy.pdf am pus si un link cu pdf unde este si schema si cablaju. necesita cateva piese pe care orice incepator le are pe acasa. Link spre comentariu
csaba_sm Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 indy666 la al tau alimentarea este 15 v 1A sincer is curios sa vad cum suna cred ca il fac si eu pe asta ..curios mai trebuie adaptat un potentiometru pe canal ..ca doara nul lasa sa bubuie la maximum .. ideia e buna pretul total mai conteaza. plus ca e mic .. Link spre comentariu
cosmin_h Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 ia aruncati o privire si pe aici viewtopic.php?f=5&t=26230&st=0&sk=t&sd=a Link spre comentariu
heroes Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Buna ziua. Am facut si eu amplificatorul pentru casti cu CI TEA2025, se aude foarte bine, problema este insa de se aude prea tare. Stie cineva de unde pot regla amplificarea acestui amp? O zi buna.Poze cu ampul: Link spre comentariu
zal Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Încearc? cu rez înseriate cu cond de la pinii 6 ?i 11, ceva de ordinul 100 Ohmi - 1kOhm. Link spre comentariu
heroes Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Buna ziua. Multumesc domlule zal pentru raspuns, am incercat ceea cem spuneti dumneavoastra, cu inserierea unei rezistente cu condensatori de pe pini 6 si 11, am incercat prin tatonarea mai multor valori, intradevar se micsoreaza amplificarea, dar circuitul intra in oscilatie undeva pe la jumatatea volumului, ceea ce nu se intampla fara rezistente. Cred ca o sa recurg la alta solutie, si anume: prin adaugarea a inca unui potentiometru GAIN pe spatele cutiei amplificatorului. O zi buna. Link spre comentariu
csaba_sm Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Foare cool heroes vad ca ai refacut pcb ul ... nu e rau arata bine de tot . micsoreaza volumul ? potentiometrul care este montat pe placa .. nu stiu daca am intales bine tu vrei ca semnalul de intare sa fie mai mic ? sau nu poti regla volumul de iesire ..?daca e la intare ..rezistenta in paralel la intrare cu condensator ceramic de 220nf daca e la iesire vezi daca nu e defect potentiomerul acela ? din poza nu vad daca e stereo sau mono dar dupa dimensiune arata mono (poate gresec) ..sau poate are ceva TDA2025 ? pune schema sus sa-l verific si poate te pot ajuta mai explicit. te salut bafta... Link spre comentariu
csaba_sm Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Foare cool heroes vad ca ai refacut pcb ul ... nu e rau arata bine de tot . micsoreaza volumul ? potentiometrul care este montat pe placa .. nu stiu daca am intales bine tu vrei ca semnalul de intare sa fie mai mic ? sau nu poti regla volumul de iesire ..?daca e la intare ..rezistenta in paralel la intrare cu condensator ceramic de 220nf daca e la iesire vezi daca nu e defect potentiomerul acela ? din poza nu vad daca e stereo sau mono dar dupa dimensiune arata mono (poate gresec) ..sau poate are ceva TDA2025 ? pune schema sus sa-l verific si poate te pot ajuta mai explicit. te salut bafta... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum