Vizitator jimmy_k Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 Din greseala, neatentie sau poate chiar tampenie am alimentat o infasurare de 110 v dintr-un traf cu doua infasurari in primar de 110v legate in serie totul a durat cam 30s un minut pana am realizat dupa care l-am decuplat de la retea. traful mergea in gol. Tin sa mentiionez ca a inceput sa bazaie (in cele 30 de s) si s-a incintat dar cam atat .(fum n-a scos, sau foarte putin ca avea un pic de miros) Am masurat infasurarile din primar dupa pe aparatul de masura aratau la fel, traful scotea tensiune in secundar. Intrebarea mea este , facand apel la experienta dumneavoastra, acest traf "maltratat" mai are viata lunga, sau in timp o sa ma lase si nu mai are rost sa pierd timpul cu el? Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator stefan71 Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 Foloseste-l linistit. Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 Daca nu a iesit fum intens mult timp sa se coaca emailul si sa crape nu e nici o problema. 30 secunde nu prea e mare lucru in cazul asta. Urmeaza sfatul lui stefan71 ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum