Vizitator cosmin4yop2 Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 Am gasit prin debara o statie sau amplificator Electronica AS 2050 si as dori sa stiu cate ceva despre ea,ma gandeam sa o pun in garaj sau sa o dau,nici nu stiu daca merge.cum pot sa o incerc,nu stiu care sunt intrarile si cum sa ma leg la iesire . Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 Daca o intorci cu partea din spate spre tine toate mufele din partea stinga sint intrari (cea de microfon are un comutator cu trei pozitii). Mufele de difuzor sint mai pe la mijloc. E imposibil sa le incurci! Daca face poc atunci cind o alimentezi si nu ai nevoie de ea, trimite-mi-o mie! Link spre comentariu
ionioni2008 Postat Iunie 13, 2009 Partajează Postat Iunie 13, 2009 Daca doar transformatorul pare a mai fi OK, ma inscriu si eu! Sunt client serios, am in parc 3 buc., pana acum. Daca vrei sfaturi cum sa-i faci face lift, trimite-mi PM. De asemenea, da-mi PM daca vrei s-o dai! II Link spre comentariu
md_2910 Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 am avut si eu una pe care am tunato,i am pus volum digital,prefinali BD911 si BD912 si finali BD 317 parca Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum