Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Clarion VRX578RUSB

Vizitator denis1980t

Postări Recomandate

Vizitator denis1980t

sal ,am cumparat un DVD Clarion VRX578RUSB in 2008 si am dat o caciula de bani si acum 2 sapt nu mi-a mai mers tochscreenul si acum nu mai pot sa intru in meniu si sa reglez vol la sobwoofer si alte optiuni care nu le am pe telecomanda.ce imi recomandati avand in vedere ca mi-a iesit si din garantie.merci

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MATTRIXTHEFT

4

Pesemne ca pe undeva ai vreo folie intrerupta... vreun circuit , traseu vreau sa spun , sau mai multe , care sunt fisurate ... Eu ti-as recomanda sa mergi la un meserias foarte bun ! :da

Link spre comentariu

Te-as ajuta cu mare placere , dar nu cunosc pe nimeni in Onesti , am fost o singura data acolo , o zi , nu am apucat sa-mi fac prieteni... Frumos oras , n-am ce zice ! M-a lasat cu gura cascata , e adevarat. Ca sa ma ocup eu , suntem prea departe , altminteri te-as servi cu cea mai mare placere... Ce sa zic ? Nu ai pe cineva pe acolo , cu suficienta experienta , sa se ocupe ? Ma indoiesc , e un oras modern , dezvoltat , stiu ce am vazut.

Link spre comentariu
Vizitator denis1980t

am fost si am intrebat si a zis ca e prea nou pt ei si decat sa-l strice mai degraba nu,asa ca....................Dar vreo reprezentanta nu stii pe la Clarion?merci mult

Link spre comentariu

Tot ce stiu este ca au reprezentanta in Bucuresti , dar nu cunosc adresa si nici de pe net nu am reusit sa o aflu... E cam complicat... Voi intreba pe la prietenii mei bucuresteni si daca aflu adresa te anunt cu siguranta.

Link spre comentariu

Nu stiu ce sa-ti zic , nu gasesc adresa de la vreo reprezentanta , daca ai drum , si cand ai drum vreodata prin Ramnicul Sarat , poti trece pe la mine , cu cea mai mare placere ma voi uita sa vad despre ce este vorba ... Dar nu as vrea sa faci un drum special pentru aceasta , deoarece nu-ti pot garanta ca pot sa rezolv problema. Daca defectul provine intr-adevar de la o folie intrerupta , se poate , dar daca intamplator s-au sters ceva informatii din memoria aparatului , nu am asemenea dumpuri , sunt intr-adevar prea noi , cel putin pentru mine... Altceva nu pot sa zic , nu imi dau seama unde sa te indrum , multi se cam codesc sa intre in astfel de ,,scule''... :sorry

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări